понеділок, 08 грудня 2008 16:37

Зоряна Антонюк-Коваль організувала клуб білявок

  Киянка Зоряна Антонюк-Коваль приїхала до кав’ярні на столичному Подолі у своєму чорному джипі з рожевою наклейкою ”Блонді”
Киянка Зоряна Антонюк-Коваль приїхала до кав’ярні на столичному Подолі у своєму чорному джипі з рожевою наклейкою ”Блонді”

Киянка 26-річна Зоряна Антонюк-Коваль організувала "Клуб чарівних білявок". Дівчина їздить у чорному джипі з рожевою наклейкою "Блонді". Волосся фарбує у світлий колір.

— Усе роблю по-бландіністому. Усе плутаю, але люди сприймають це доброжелатєльно. Їжджу на джипі "Сан Йонг". Улітку на вулиці Саксаганського не розминулася з евакуатором. Він повертав у мою смугу, я не пропустила. Стукнулись, — втягує шию у плечі. — Думаю, що буду евакуаторщику казати і де моя страховка? Він вибіг розлючений і кричить: "Куди ти їдеш?!". Я кліпаю очима, а потім видаю: "На роботу". Водій розсміявся. Домовилися без гаїшників. Евакуаторщик заплатив мені 300 доларів, скільки коштувало зафарбувати крило, яке він зачепив. Я від"їхала, дістала ганчірку, протерла бруд, а там малюсінька подряпинка.

— Крило ліве чи праве пошкодили?

— Праве! — піднімає ліву руку. — Ой, ліве. Ну це з якого боку дивитися, — сміється.

Рік тому Зоряна створила клуб для білявок. Свого приміщення дівчата не мають. Листуються в Інтернеті.

— Якось зі знайомим стояли в магазині. Перед нами дівчина купувала зо 10 ручок, стільки ж блокнотиків та олівців. На касі — блондинка, причому натуральна. Одна ручка в неї не просканувалася. Вона ввела код вручну і замість того, щоб сканувати далі, почала вводити вручну все! Ми їй зробили зауваження. На що білявка відповіла: "А вдруг это тоже не пробъется, мне что — потом опять вручную набирать". Відтоді я вирішила, що зберу блондинок і вчитиму їх. Знайомий зареєстрував в Інтернеті форум. Тепер там 415 учасниць. Заходять дівчата з Москви, Німеччини. Запрошували травесті діву Монро, але вона сказала, що часу немає. Кілька дівчат пропонували назвати "Клуб гламурних білявок", я не дозволила, бо скорочено вийшло б КГБ.

Із Антонюк розмовляємо у кав"ярні на Подолі. Зоряна п"є чорний чай.

Обручку взяла, але наступного дня віддала

— Усі сміються із блондинок, називають їх дурненькими. У нашому клубі всі дівчата з вищою освітою, дехто із двома. Є юристи, податківці, ті, що на таможні працюють... — задумується, — ну, ви мене зрозуміли. Хочемо захищати права блондинок. Нещодавно одну не взяли на роботу лише через колір волосся. Ми із подружкою їздили захищати ту дівчину. Але перемогла сторона роботодавця. Він аргументував, що раніше на тій посаді в нього були дві блондинки і не справлялися з роботою.

Розповідає, що хотіли створити партію білявок.

— До Ради не пройшли б, то хоч людей повеселили б. У нас на форумі зареєстровано багато хлопців. Є і брюнети, але кажуть, що вони в душі блондини. Деякі шукають серед наших блондинок собі пару.

Зоряна одружена з киянином Дмитром.

— Чоловік теж зареєстрований на форумі. У нього нік БлонДімка. Ми познайомилися рік тому. Обидва Водолії, я старша на два дні. Заприязнилися на сайті машин "Опель". По Інтернету Діма запросив на боулінг. Сподобався. Через місяць зробив пропозицію і подарував оцю обручку, — показує на пальці каблучку з двома діамантами. — У мене був шок. Обручку взяла, але наступного дня віддала. Сказала, що подумаю. Думала півроку. Діма — керівник відділу продажів у музичній фірмі на Петрівці. Він спокійний, навчив не панікувати за кермом. Тепер коли не можу припаркуватися, а мені сигналять, щоб швидше їхала, то я не зважаю. А раніше могла розплакатися.

1982, 28 січня — Зоряна Антонюк народилася в Києві у родині водія

1999 — вступила в Національний університет ім. Тараса Шевченка на філологічний факультет. Через рік — на юридичний

2005 — отримала водійські права

2007 — займається вантажними перевезеннями. Створила "Клуб чарівних білявок"

2007, 5 вересня — одружилася з Дмитром Ковалем

Зараз ви читаєте новину «Зоряна Антонюк-Коваль організувала клуб білявок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі