пʼятниця, 07 грудня 2007 15:43

Зникла дружина Кріса Кельмі

  Дружина музиканта Кріса Кельмі Людмила дозволяє йому інколи ночувати на його холостяцькій квартирі
Дружина музиканта Кріса Кельмі Людмила дозволяє йому інколи ночувати на його холостяцькій квартирі

Російський співак Кріс Кельмі, 52 роки, справжнє ім"я — Анатолій Калінкін, звернувся до міліції. Зникла його 44-річна дружина Людмила. Минулої п"ятниці вона пішла з дому, що на Смоленському бульварі в Москві. Кріс тоді саме відпочивав у Єгипті. Їхній 19-річний син Крістіан забив на сполох.

— Мама не вперше йде з дому, — розповідає він. — Перед батьком вона ніколи не звітує.

У четвер Людмила поїхала на день народження до подруги. Син попросив її заночувати там, бо запросив на вечірку друзів.

— Мама повернулася в п"ятницю, — продовжує Крістіан. — Була дуже втомлена, мабуть, усю ніч не спала. Потім кудись подалася. Я лише почув, як грюкнули вхідні двері.

П"ять днів про Людмилу Кельмі нічого не було чутно. На дзвінки жінка не відповідала. Кріс повернувся з відпустки і подав до райвідділу міліції заяву про зникнення дружини.

Людмила знайшлася у вівторок. Вона гостювала у друга, який живе в одному будинку з її матір"ю. Кажуть, жінка була нетвереза.

Із Людмилою Кріс одружений 21 рік. У музиканта дві квартири: в одній мешкає з родиною, в другу приводить друзів і ночує сам. Людмила не забороняє йому це робити. Кажуть, за це співак її обожнює.

Зараз ви читаєте новину «Зникла дружина Кріса Кельмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі