четвер, 27 березня 2008 17:04

Знайшли останки Сергія Бодрова

  Актор і режисер Сергій Бодров зник безвісти п’ять років тому
Актор і режисер Сергій Бодров зник безвісти п’ять років тому

У Кармадонській ущелині Північної Осетії знайшли скелет, який міг належати зниклому безвісти російському актору Сергійові Бодрову. Загиблому чоловіку 30 років, у нього кілька вставних і запломбованих зубів.

— Спробуємо визначити його точний зріст, а тоді запропонуємо родичам здати кров для аналізу, — каже судмедексперт Тамерлан Архаєв. — Невідомо, чи вдасться домовитися з родичами загиблих, бо аналіз ДНК коштує кількасот тисяч рублів.

30-річний Сергій Бодров із групою зник в ущелині п"ять років тому. 19 людей знімали в Осетії фільм "Зв"язковий", коли їх накрив 150-метровий льодовик.

Сергій Бодров народився в сім"ї сценариста та режисера — також Сергія Бодрова. Вивчився на історика в Московському університеті. Працював учителем, кондитером, журналістом, рятувальником на пляжі в Італії. Сергій Бодров знявся у 14 фільмах. У стрічках "Брат" та "Брат-2" він зіграв демобілізованого з армії. Захищаючи брата від бандитів, герой Бодрова стає кілером. За цю роль актор отримав приз Чиказького кінофестивалю. Як режисер Бодров устиг зняти картину "Сестри". У нього залишилося двоє дітей: 8-річна Оля та 5-річний Сашко. Його дружина Світлана Михайлова — режисер телепроекту "Акули пера".

Зараз ви читаєте новину «Знайшли останки Сергія Бодрова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі