пʼятниця, 04 січня 2013 06:00

Змії стають хорошими політиками і священиками

 

— В Україні зміями називають злих людей, які можуть зробити боляче, зіпсувати життя. А от у Китаї та Японії змія асоціюється з мудрістю. Японські чоловіки, коли роблять компліменти своїм жінкам, то кажуть: "Ти сьогодні красива, як змія". Українка за таке може і в морду дати, — розповідає столичний астролог Віктор Давидов, 47 років.

Зміями, за китайським календарем, є ті, які народилися в 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001 роках.

— Ці люди від народження наділені мудрістю, неговіркі. Іноді егоїстичні й пихаті. Часто перегинають палицю, покладаються тільки на себе. Гостро переживають невдачі. Усе залежить від того, народилася Змія влітку чи взимку, вночі чи вдень. Треба враховувати навіть погоду, що була в годину народження. Щасливими й добрими стають ті, що народилися сонячного дня.

Зимові Змії більш скритні. Вони з недовірою ставляться до людей. Своїми секретами не діляться навіть із ріднею. Серед них багато складних, слизьких і підступних натур. Домовитися з ними майже неможливо. Рано чи пізно вони все рівно знайдуть слабке місце і вжалять. Літні Змії — спокійніші, цілеспрямовані, мудрі люди. Уміють логічно прорахувати ситуацію на кілька ходів уперед.

Чоловіки-Змії сентиментальні, мають добре почуття гумору. Це інтелектуали та філософи з чудовою інтуїцією. Добріші за Змій-жінок.

Які професії найбільше підходять Зміям?

— Вони люблять вишукано одягатися. Можуть стати хорошими стилістами і дизайнерами. Більшість із них мають завдатки ясновидців. Можуть стати хорошими священиками. Багато Змій серед політиків, викладачів і вчителів. У цих сферах їм найлегше пробитися й досягнути успіху.

Підлеглі їх бояться, але не поважають.

Виконавці вони — ідеальні. Доводять розпочаті справи до кінця. Швидко приймають рішення. Можуть перевернути землю для досягнення поставленої мети. Це небезпечні конкуренти. На їхній дорозі краще не стояти. Не вибиваються в лідери, але досягають набагато більше, перебуваючи збоку чи ззаду.

Як дружать?

— Зазвичай це обмежене коло людей, яке не змінюється упродовж життя. Ці люди не люблять натовпу, тому заводять мало друзів. Змія — це часто одинак. У спілкуванні не схильна відкривати душу. Допомоги у Змії просити марно. Гроші не позичає.

З ким їм варто укладати шлюби?

— Змія не вміє ділитися теплом і любов'ю. Тому у стосунках завжди є проблеми. Буде щасливою у шлюбі з Биком, який охоче дозволить Змії заволодіти собою. Подружжя Змія — Півень — це вірні друзі і партнери по життю. Недовготривалим буде шлюб зі Свинею і Тигром. У таких сім'ях щодня будуть конфлікти, що скоро призведуть до розлучення.

Змія ніколи не укладе шлюбу з розрахунку. Жінки дуже ревниві, але легко можуть піти на зраду. Партнерів не відпускають від себе навіть після того, як розлюбили. Із них погані господині. У декреті Змії витримують не більше року, бо божеволіють у чотирьох стінах. Не люблять куховарити і прибирати.

Що ще люблять і чого не можуть терпіти?

— Люблять розкіш, хороші книжки, гарну музику. Люблять м'ясо. Зі спецій віддають перевагу гострим приправам. Вони ніколи не стануть алкоголіками й наркоманами. Частіше байдужі до міцного спиртного. Подобається червоне сухе вино.

Зміям важко догодити з подарунком. Часто дрібниця приносить більше задоволення, ніж дорогий годинник, мобільний телефон чи ноутбук. Змії не переносять змін, тому рідко змінюють роботу.

Як Змії проживуть 2013 рік?

— Рік принесе їм багато щастя. Можуть очікувати на поповнення в родині, нову роботу і посаду. Гроші пливтимуть до кишень. На самотніх чекають любовні пригоди.

Зараз ви читаєте новину «Змії стають хорошими політиками і священиками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі