четвер, 30 вересня 2010 18:05

Жінка-лідер відштовхує чоловіків

Киянин Тимур Селезньов, 26 років, практикує тантра-йогу. Це давня методика самовдосконалення. Вона вчить позбутися заздрості, ненависті, ревнощів, розвиває позитивні риси. Із правильними думками людина може реалізувати все, чого хоче.

Чи є такі практики, які допомагають жінці привабити успішного чоловіка?

— Людина має розвиватися. Така жінка притягує чоловіків як магніт. Щоб досягти успіху, вона має стати собою справжньою. Буває, жінка уподібнюється чоловікові: поводиться не як берегиня, а як активістка. Зовнішньо може бути жіночна, а в середині — ватажок. Чоловік відчуває, що біля нього ще один "чоловік". Це його відштовхує. Бо жіноча природа — прийняття, а чоловіча — активність. Крім того, жінці треба навчитися сприймати себе як богиню. У неї нема недоліків, є лише особливості, що роблять її унікальною.

За допомогою думок можна досягти будь-якої мети?

— Так. Важливо зрозуміти: чого я хочу, навіщо і почати діяти. Скажімо, є мрія "вийти заміж за президента". Цього треба хотіти усім своїм єством. І "бачити" свій успіх. Поводитися так, ніби це вже відбулося. Побачити всі деталі церемонії й відчути, якою щасливою почуваєшся в цей момент. Якщо жити так, ніби задумане вже сталося, мрія реалізується.

Назвіть риси успішної жінки.

— Вона усвідомлює, що найкраща. Природна, відкрита. Поводиться легко, не грає ніяких ролей. Турботлива. Має внутрішній спокій. Дарує й нічого не вимагає взамін.

Зараз ви читаєте новину «Жінка-лідер відштовхує чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі