четвер, 26 червня 2008 18:11

Зіброву дружина подарувала стриптизерку

Автор: фото: SCREEN MEDIA
  Марина Зіброва подарувала чоловікові на день народження мавпу, туфлі і танець стриптизерки
Марина Зіброва подарувала чоловікові на день народження мавпу, туфлі і танець стриптизерки

Співак Павло Зібров минулої неділі відсвяткував 51-й день народження. Тридцять гостей запросив у невеликий сімейний ресторан. Після застілля повіз усіх до себе на дачу в село Ходосіївка, за 7 км від Києва.

— Веселилися до світанку. Співали під гітару з Юрієм Рибчинським дуетом, феєрверки палили, — каже Павло Зібров. — Подарунки досі розбираю. Товариш швейцарський годинник подарував із діамантиком. Дуже фірма відома, дорогущий, але глянути на нього не можу — син Сергій на руку одягнув і носить.

Інший приятель привіз Зіброву кількакілограмовий срібний столовий сервіз. Світлана та Віталій Білоножки вручили велику бронзову статуетку Бонапарта й нарекли співака "естрадним Наполеоном".

Марина Зіброва підготувала для чоловіка кілька подарунків.

— Мавпочку Пашею назвали, уже в наш домашній зоопарк оприділили, — розповідає співак. — Маринка також туфлі концертні подарувала — чорні, лаковані, з крокодилячої шкіри, за півтори тисячі доларів. І ще дуже елегантні мокасинчики від "Версаче" — легенькі, як пір"їнки.

Каже, пошкодував, що не мав під рукою фотоапарата, коли на дачу привезли ще один подарунок дружини — стриптизерку.

— Це моя мрія була. Маринка знає, які мені жінки подобаються: колір волосся, зріст, статура, бюст, — веде далі. — Стриптизерка працювала сім хвилин тільки для мене, в окремій кімнаті. Можна було торкатися тільки очима й губами — ніяких рук! Але я ще вусами помацав, — сміється. — Коли у смак увійшов, дівчину забрали.

Зараз ви читаєте новину «Зіброву дружина подарувала стриптизерку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі