вівторок, 25 січня 2011 10:26

Зібров і Бондарчук змагалися у більярд за цуценят

Автор: фото: Наталія ЧУБЕНКО
  Співак Василь Бондарчук грає у більярд у столичному клубі ”Шарпей”.
Співак Василь Бондарчук грає у більярд у столичному клубі ”Шарпей”.

У столичному більярдному клубі "Шарпей" відбувся чемпіонат із російського більярду серед знаменитостей "Зоряний кубок". Перші приїхали співаки 53-річний Павло Зібров і Василь Бондарчук, 26 років.

— Кожен поважаючий себе чоловік повинен уміти грати в більярд, — говорить Зібров.

Бере у руки кий. Грає партію з Бондарчуком. Заганяє дві кулі. Біля барної стійки з'являється Віктор Павлік із сином Олександром, 26 років. На співакові біла футболка, оздоблена фотографіями онука Давида, який народився торік.

— Замовив собі таку, щоби бачити внука частіше. Зараз більше часу проводжу зі своїм сином Павліком. Він іще малий. Маємо вдома іграшковий більярд на півстола. "Шпіляємося" в нього, коли я не на роботі.

Побачивши колегу, Зібров кидає кий на стіл, біжить йому назустріч.

— Такі люди і без охорони? — жартує. — Вітя, давай обіймемося. Ми ж із тобою Павліки.

Телеведучий Максим Неліпа замовляє на барі склянку соку. Він захоплюється більярдом понад 10 років.

— Якось програв 200 доларів. Довелося позичити гроші в друзів, бо у самого на той час стільки не було. З друзями на гроші ніколи не ставлю. В нас є домовленість: хто програв, той виставляє пиво або розплачується за всіх на барі.

Турнір закінчується опівночі. Першими зі змагань "вилітають" Зібров та обидва Павліки. Бондарчук виходить до фіналу, але перемогу здобувають співак Ден із гурту "4 Королі" і ведучий Юрій Кот. За перші місця переможцям дарують цуценят породи шарпей.

Зараз ви читаєте новину «Зібров і Бондарчук змагалися у більярд за цуценят». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі