четвер, 02 жовтня 2008 21:23

Жебрати вві сні — до щастя

Автор: Микола Дмитренко, автор книжки ”Український сонник”
 

"Мені кілька разів снилося, що поспішаю на якийсь транспорт: то на автобус, то на маршрутку. А недавно ледве встигла вскочити в поїзд. Сіла на місце машиніста й зраділа, що маю кермувати, що від мене залежить рух вагонів і комфорт пасажирів. Машиніст із мене виявився нікудишній: поїзд стало трясти, я кинула кермо й почала вибиратися через вікно. Було тісно, боялася впасти й розбитися, а тому сповзла назад. За кермом сидів якийсь молодий вусатий чоловік, усміхнувся до мене й запропонував покерувати. Я погодилася. Але чоловік зник разом із поїздом, а в руках лишилося тільки кермо. Коли прокинулася, то руки тримала перед грудьми, ніби й справді кермувала. Я молода, розлучена, мати двох дітей.

Оксана, Ізюмський р-н Харківської обл."

Сни із поїздками цікаві тим, що людина починає гостріше відчувати реальність, уважніше ставитися до свого життя. Можливо, вам слід переглянути ставлення до сприйняття часу й деяких людей поруч. Варто більше довіряти іншим. Зміцніть свій дух, не піддавайтеся омані, адже людина ви рішуча, ініціативна.


"Пили ми з компанією пиво "Арсенал". Мені не сподобалося. Може, через те, що хлопці понапивалися і кричали, що це пиво справжніх чоловіків. Заставляли мене ще зробити кілька ковтків, та я відмовилася, сказала, що не хочу бути дикою. Моя подруга подала апельсинового соку у високій склянці із соломинкою. Я не захотіла смоктати через неї, випила сік майже одним духом. Подруга обіймалася з моїм хлопцем, то я встала з-за столу й вийшла на вулицю. Там ішли цигани й били в бубни. Сумно було дивитися на ту картину.

Валентина, студентка, м. Кривий Ріг".

Подруга може "вкрасти" у вас хлопця. Та це вас не засмутить, а звільнить, розкриє перед вами нові можливості.


"Моє життя в останні два роки складається не дуже вдало. Чоловік помер, син виїхав на навчання до Києва. Поміняла роботу на більш оплачувану, але задоволення від того ніякого. Навпаки, почала бачити вві сні себе жебрачкою. Стою біля прохідної заводу й прошу милостиню. Так припрошую-примовляю, наче все життя тільки цим і займалася. Вві сні зовсім не принизливо, не важко, а як прокинуся — хоч крізь землю провалися.

Світлана Володимирівна, 39 р., м. Миргород Полтавської обл."

Жебрацтво сниться до щастя. Зважаючи на ваші обставини, щастя передусім стосуватиметься інтимної сфери. Отримаєте бажане, але невідомо, чи надовго.

Зараз ви читаєте новину «Жебрати вві сні — до щастя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі