четвер, 08 листопада 2007 17:03

Затримали фанатку Софії Ротару

У Москві затримали фанатку співачки Софії Ротару — Галину Стародубову, 35 років. Їй загрожує 5 років позбавлення волі.

Протягом двох років Галина тероризує співачку та її рідних.

28 жовтня Стародубова подзвонила в міліцію та повідомила, що в Кремлівському палаці, де має відбутися концерт Ротару, закладена бомба. Міліція визначила номер, із якого телефонували. Фанатку затримали.

Стародубова не раз повідомляла про замінування концертних майданчиків, на яких виступала Ротару. Вона погрожувала співачці облити її сірчаною кислотою. Потім писала есемески: "Завтра голову твоєї онучки знайдуть у Дніпрі! Я це зроблю". Інколи Галина дзвонила артистці 150 разів на день.

Прихильницею Ротару жінка стала 10 років тому. Вона ходила на усі її концерти, їздила на гастролі. Директорка Ротару Ольга Коняхіна пропускала фанатку на деякі виступи співачки безкоштовно. Стародубова почала скандалити, якщо їй не вдавалося сфотографуватися зі співачкою.

У березні 2007-го Зареченський суд Тули засудив її на три роки умовно. Жінку звинуватили в неправдивому повідомленні про підготовку вибуху на літаку. Нині Стародубовій загрожує 5 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Затримали фанатку Софії Ротару». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі