четвер, 30 жовтня 2008 18:33

Застрелили родину Дженніфер Хадсон

Автор: фото: REUTERS/Eric Thayer
  Американська актриса Дженніфер Хадсон за один день втратила матір, брата та племінника
Американська актриса Дженніфер Хадсон за один день втратила матір, брата та племінника

Минулого тижня в особняку в Чикаго знайшли тіла матері та брата 27-річної американської актриси Дженніфер Хадсон. Дарнел, 57 років, і 29-річного Джейсона застрелили. Жінка померла від пострілу в голову, а чоловік — від кількох поранень у груди.

— Ми чули постріли, однак не надали цьому значення, — кажуть сусіди Хадсонів. — Стрілянина у нашому районі — звичайна річ. Недарма Дженніфер давно просила родичів переїхати звідси.

Із будинку зник 7-річний Джуліан Кінґ, син старшої сестри Джулії. Актриса відразу оголосила, що заплатить $100 тис. за допомогу в пошуках племінника. Наступного дня після трагедії поліція знайшла тіло Джуліана. Йому так само вистрелили в голову. Мертвого хлопчика покинули на задньому сидінні джипа за кілька кілометрів від будинку.

У злочині підозрюють прийомного батька Джуліана 27-річного Вільяма Балфура. Кілька тижнів тому він посварився з дружиною Джулією. Рік тому Балфур вийшов із в"язниці, де просидів сім років. 1998-го його затримали за крадіжку автомобіля з розбійним нападом. Цьогоріч у червні в машині чоловіка знайшли кокаїн, та Балфур відбувся штрафом.

Зараз ви читаєте новину «Застрелили родину Дженніфер Хадсон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі