четвер, 06 грудня 2007 18:13

Засмажена риба означає труднощі

 

"Снилося, що назустріч мені йшла жінка з двома дівчатками-близнятами. Одна дівчинка була чорнявою, похмурою, а її сестра — блондинкою. Порівнявшися зі мною, вони зупинилися. Білявка підійшла до мене ближче. У неї були великі глибокі очі. Дівчинка припала до моїх грудей, ми поцілувалися. А потім я чомусь упала на спину й розкинула руки. Здивувалася, що та дівчинка не звалилася на мене, а зникла. Прокинулася та й думаю: нещодавно лікар поставив не дуже приємний діагноз, може, помилився? Чи минеться моя хвороба?

Із повагою Оксана, 32 р., м. Київ".

Образи сну засвідчують: вилікуєтеся. Вас цілувала не чорнява сестра, а білява, руки ви не склали, а тримали вільно.

"Я бачив у сні велику засмажену рибу, що лежала на дорозі головою вперед — від мене. Не знав, що з нею робити, але якось умудрився її перескочити й піти далі. До чого це?

Микола, 51 р., м. Вінниця".

Образ риби відомий з античних тлумачень снів і може означати багато: від первісних тотемів, що символізують початок, життя, воду, — до релігійних стереотипів, пов"язаних із образами Бога, Христа, таємницею, мовчанням, смертю. Засмажена риба натякає на труднощі, хворобу, печаль, чиїсь заздрощі або й шкідництво. Та символічна дія переступання засвідчує позитив: подолання перешкод, позбавлення хвороби тощо.


"Якісь невідомі подорожні у сні штовхали мене зі стежки на обочину — в болото, трясовину. Я не могла протидіяти, підвела очі до неба й попросила, щоб загриміли громи. Тут і справді гучно загриміло, мої вороги злякалися і повтікали. А я стояла і втішалася громом. За кілька днів після того сну сталося таке. До мене завітали дві подруги й почали вмовляти поїхати за кордон для нелегальної роботи танцівницями в барі. Я згадала свій сон і відмовилася. Видно, недаремно Бозя гримить — свариться, береже від лиха.

Тетяна, 20 р., м. Заліщики Тернопільської обл."

З образом грому вві сні пов"язані, як правило, позитивні значення: це своєрідний вісник долі. А тому сон ваш може означати й наближення сватання, здійснення бажань.


"Сниться, що в якійсь крамниці вибираю подарунки для своїх учнів — Миколайчики. Лише чомусь блискучі іграшки в руках розсипаються на порошок. Озираюся на продавців, щоб не бачили, як псую іграшки, а ще спостерігаю за іншими покупцями. Один чоловік згріб у корзину з десяток різних блискучих фігурок — і нічого. То я попросила, щоб набрав і мені. А він сказав, що то не мій товар. Тоді я побачила маленькі книжечки — казки, байки, загадки — й так зраділа. Набрала на кожного школяра свого класу по дві-три, ледве несу. На касі з мене не взяли грошей. Це мене ще більше здивувало. Але чомусь далі побачила себе у в"язниці — сиджу й ридаю.

Катерина Михайлівна, вчителька початкових класів, 36 р., м. Івано-Франківськ".

Альтруїзм — ваша чудова риса. У крамниці кожен вибирає те, що йому необхідне. Через невелику зарплату й шляхетні наміри вас би мали підтримати спонсори. До того ж для вас школа — рідний дім ("в"язниця").

Зараз ви читаєте новину «Засмажена риба означає труднощі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі