вівторок, 12 листопада 2019 06:16

"Запросив дітей на весілля. Мені теж прислав запрошення"

— Коли людям розказую, не вірять, що Альоша таке утнув. Додому повернувся голий і босий. Колишня дружина обібрала його, як липку, — каже киянка 50-річна Наталія МЯЛКОВСЬКА. З чоловіком Олексієм, 50 років, розлучилася торік. Він пішов від неї до коханки Ірини БОРИСЕВИЧ, 25 років. Із нею прожив у шлюбі 11 місяців.

Із Наталією Мялковською зустрічаємося біля одного із судів столиці. Тут розглядають справу про розірвання шлюбу між її колишнім чоловіком та Іриною Борисевич.

— Торік у вересні тут же оформлювала розлучення з Олексієм, — говорить Мялковська. Вона невисокого зросту, худорлява. Має чорне волосся до плечей і штучні вії. Вбрана в червону сукню. Виглядає молодо, вік видають лише зморшки на шиї та руках. — Тоді він біг із родини щасливим. Радів, що йде до молодої.

Олексій і Наталія побралися після здобуття вищої освіти. Жінка закінчила Київський університет ім. Тараса Шевченка, має диплом перекладача і дипломата. Олексій навчався на архітектора в Київському університеті будівництва та архітектури. Створили спільний бізнес — зареєстрували логістичну фірму. Надавали послуги з перевезення товарів за кордон. Згодом відкрили мережу магазинів із продажу іноземних товарів. Разом прожили 25 років. Виховали трьох дітей.

— Ніколи не підозрювала, що чоловік мене зраджує, — продовжує. — Одного дня прийшов додому і сказав: "Більше з тобою не житиму. Я покохав іншу". Майже тиждень відходила від шоку. Нічого не їла, ні з ким не спілкувалася. Пізніше дізналася, що його нова пасія — наша секретарша Ірина, на 25 років молодша. Я відсторонилася від справ. Частину свого бізнесу переписала на сина. Чоловік після розлучення забрав усе: будинок, дачу за містом, машину і навіть мої прикраси. Мені лишилася батьківська квартира і трохи заощаджень на банківському рахунку. Судитися не хотіла. Мені все було байдуже. Мріяла лише, щоб це швидше закінчилося.

За два місяці після розлучення з Наталією Олексій відгуляв весілля з Іриною.

— Купив їй дорогу сукню, орендував ресторан за містом. Мав нахабство запросити на своє весілля дітей. Мені теж прислав запрошення. Звісно, я не пішла. Зате там були всі наші спільні друзі. Боляче дивитися, що гроші, які заробляли разом, Олексій тратив на молоду коханку. Засипав її дорогими подарунками, щомісяця возив на дорогі курорти.

Минулої весни Наталія дізналася, що на фірмі Олексія почалися проблеми.

— Там тривали якісь серйозні перевірки, — говорить Мялковська. — Аби не сплачувати податки, Олексій переписав фірму і все майно на нову дружину. Син через це з ним посварився. Ірка купила нову машину, почала витрачати гроші з рахунку фірми. У липні завагітніла від Олексія. Але народжувати не схотіла. Записалася на аборт у дорогу клініку. Олексій не витримав цього і повернувся додому.

Коли відчинила двері, сказав: "Пусти переночувати, заради наших дітей". Виглядав, як побитий пес. Ніколи таким його не бачила. Тієї ночі йому стало зле. В тяжкому стані забрали до лікарні. Виявилося, в нього стався інсульт. Відняло ліву сторону. Він майже не рухався і погано говорив. Доки виходжувала Олексія, Ірка продала фірму і все його майно.

Олексій не хотів судитися з Іриною.

— Та я на цьому наполягла, — каже Наталія. — Сказала: "Якщо ти вернувся, то треба, щоб і все майно дітям повернулося". Зараз у судах відбувається цирк. Ірка найняла адвоката, який фабрикує справи. На суді вона плаче і каже, що чоловік її щодня ґвалтував. Показує фото зі спальні, де вони грали в рольові ігри. Говорить, що продала його майно, аби отримати моральну компенсацію. Олексію тепер соромно. Якось зібралися ­всією родиною. У мене і в дітей він просив вибачення.

Зараз ви читаєте новину «"Запросив дітей на весілля. Мені теж прислав запрошення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі