четвер, 05 квітня 2007 17:43

Заплануйте романтичну вечерю

ОВЕН (21.03–20.04) Нестача коштів трохи обмежує можливості. Можна брати кредити. Стосунки з рідними нелегкі. Можете розлучитися з колишніми коханими. Відчуватимете загальну слабкість, утому. Повноцінно харчуйтеся.




ТЕЛЕЦЬ (21.04–21.05) Удасться підвищити доходи. Сплануйте витрати. Відпочивати не час. Не засиджуйтеся вдома. Призначайте побачення. Зверніть увагу на легені. Розпочніть дихальну гімнастику.




БЛИЗНЮКИ (22.05–21.06) Гроші почнуть надходити з середи. Тоді плануйте великі покупки. Може розпочатися новий роман. Стосунки з рідними налагодяться. Не навантажуйте нирки. Їжте менше солоного, пийте багато води.




РАК (22.06–23.07) Відчуєте фінансовий відтік. Шукайте додатковий заробіток. Не варто продовжувати безперспективні відносини. Багато турбот принесуть діти. Загостряться хвороби печінки, жовчного міхура. Вчасно звертайтеся до лікаря.




ЛЕВ (24.07–23.08) Утримайтеся від зайвих витрат. Можна вкладати в нові проекти. Зростає непорозуміння з близькими. Не найкращий час для початку роману. Уваги потребує шлунок. Розпочніть розвантажувальну дієту.




ДІВА (24.08–23.09) Прибутковий тиждень. Рекомендовані будь-які фінансові операції. Можете позичати людям гроші. Час активних дій. Призначайте побачення. Інтимні стосунки вдалі. Не допускайте збудження нервової системи. Закінчуйте роботу за кілька годин до сну.




ТЕРЕЗИ (24.09–23.10) Нових надходжень поки що немає. Не слід позичати гроші, брати кредити.

Можливі конфлікти з коханими. Нових партнерів не знайдете. Долайте кризу самі. Нагадають про себе хронічні хвороби. Варто вжити профілактичних заходів.




СКОРПІОН (24.10–22.11) Можете вийти на новий рівень забезпечення. Зверніться за порадою до фахівця. Варто очікувати змін на краще. Добре проведете час у родинному колі. Здоровий спосіб життя зміцнить резерви організму.




СТРІЛЕЦЬ (23.11–21.12) Прибуток незначний. Позичати гроші небезпечно. Оновляться стосунки з давніми партнерами. Будьте готові до швидкого розвитку подій. Потребує уваги гормональна система, надниркова та щитовидна залози.




КОЗЕРІГ (22.12–20.01) Виплати затримаються. Купляйте лише необхідні речі. Змініть фінансову політику. Кохані потребуватимуть душевного тепла. На вас може звернути увагу неприємна людина. Не охолоджуйте горло.




ВОДОЛІЙ (21.01–19.02) Надійдуть кошти з різних джерел. Не позичайте грошей. Час нормалізувати стосунки в родині. Займіться суглобами й очищенням судин. Більше ходіть пішки.




РИБИ (20.02–20.03) Погоджуйтеся на вигідні фінансові пропозиції. Можна купувати  землю, нерухомість. Поступово поліпшите стосунки з коханими. Заплануйте романтичну вечерю. Травматично небезпечний час. Обережно за кермом.

Зараз ви читаєте новину «Заплануйте романтичну вечерю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі