пʼятниця, 18 червня 2010 08:09

Жанна Шулакова викликає душі мертвих

Автор: фото з сайта www.tele7.tv.ua
  Харків’янка Жанна Шулакова тримає на руках кота Інокентія. Вона кличе його Кеня
Харків’янка Жанна Шулакова тримає на руках кота Інокентія. Вона кличе його Кеня

Харківська відьма-некромант 30-річна Жанна Шулакова перемогла в п"ятому сезоні проекту "Битва екстрасенсів". Вона спілкується з мертвими і духами темряви.

— Цю майстерність я успадкувала від татової мами, — каже Жанна на студії каналу СТБ. — По батьківській лінії сім поколінь і по материнській п"ять були знахарями, лікарями, провісниками і відьмами. Коли я мала 7 років, бабуся почала мене вчити магії.

Жанна Шулакова економіст за освітою.

— Коли лягала спати, на ніч бабуся розповідали мені вірші. Тільки пізніше я зрозуміла, що вона начитувала мені чистку і охранку — спеціальні змови-обереги.

У Жанни двоє синів-школярів і мала донька.

— Вони знають, що їхня мама відьма, і пишаються мною. Синів свідомо не буду вчити магії. Амбіції можуть підштовхнути їх використовувати знання на шкоду. Доньку навчу, якщо вона сама попросить.

Жанна визначає по фото, жива людина чи мертва.

— Якщо людина померла, можу назвати обставини її смерті й навіть знаряддя вбивства. Якщо людина згоріла, бачу вогонь. Якщо потонула — воду. А ще бачу енергетичний образ убивці. До мене за допомогою часто звертається міліція, коли розшукує злочинця.

Кілька разів на місяць жінка ходить до церкви.

— Мене там не вивертає, я не гавкаю і не нявкаю. Можу прийти, поставити свічку за здоров"я. Але в церквах не найкраща енергетика. Люди несуть туди свої проблеми, прохання. Мало хто приходить до храму подякувати Богу. Тому я більше люблю цвинтарі. Там спокійно, але енергетика сповнена любов"ю. Люди, коли проводжають своїх рідних, згадують про них із найкращими почуттями.

Золото і срібло притягують до себе негатив

Жанна тримає на руках великого чорного кота Інокентія.

— Ми кличемо його Кеня. Ховається, коли на прийом приходять неадекватні люди. Якщо в людини важка душевна травма, наприклад, загинули рідні, кіт залізе до неї на руки, буде муркотати, мало не цілуватися. Так намагається відволікти і заспокоїти.

Згадує, як узяла кота з собою на зйомки програми.

— Нас завезли на кладовище. На прохання жінки, яка втратила дочку, відьми й чаклуни повинні були викликати дух загиблої. Кеня біля входу на кладовище розпластався на землі й навідріз відмовився будь-куди йти. Вивалявся в пилу, але не рушив з місця. Я взяла його на руки і віднесла на могилу. Кіт так почав кричати, що довелося зупинити зйомку. Він відчув наближення потойбічної сили, побачив загробний світ. Несподівано на плече нещасної жінки сіла маленька пташка. Жінка поговорила з нею, погладила. Через кілька хвилин пташечка відлетіла.

На руках ворожки немає ні перснів, ні браслетів.

— На роботу прикраси не одягаю. Золото і срібло притягують до себе негатив. Їх потрібно мити під холодною проточною водою і класти на кілька годин у морозилку. Тримайте в будинку на всяк випадок освячену сіль. Це відганяє нечисту силу. Біля порогу покладіть срібні монети, щоб небажаний гість не увійшов. Мийте руки, коли приходите додому. Із вулиці ми приносимо стільки гидоти, причому не тільки вірусної, а й енергетичної — косі погляди, озлобленість.

Жанна відмовляється розповісти, як викликає духів мертвих. Радить не займатися цим самостійно.

— Не викликайте духів, не гадайте на картах і без охоронних знань не освоюйте чорну магію.

Зараз ви читаєте новину «Жанна Шулакова викликає душі мертвих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі