четвер, 04 грудня 2008 17:52

За крадіжку до людини чіпляється хвороба

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Я проживаю сам, — пише Михайло Петрович із cела на Чернігівщині. — Жінка померла. Я інвалід війни. Мені 83-й рік. У мене з двору поцуплено два нових ліжкових матраци із двухспальної кроваті. По баченню біоенергетика, хто це міг зробити: жінка чи чоловік, далекі чи близькі сусіди? Де матраци зараз — на ліжку чи під ліжком? Чи можна їх ще знайти?"

Екстрасенс Української академії цілительства Людмила Захарченко, 51 рік, каже, що  матраци забрав сусід:

— Поцупив чоловік років 60, найближчий сусід. Тепер вони в нього на горищі в якомусь сараї. Через заздрість люди здатні на все. У мене була знайома, яка обходила пристаріле подружжя. Вони їй платили гроші, усім ділилися. А вона їх ще й обкрадала, бо заздрила. Панові Михайлу теж позаздрили, що в нього кращі матраци. Тому крадієві буде сильна віддача. Він може захворіти чи ще якась біда його вчепить. Я порадила б йому повернути матраци і попросити вибачення в сусіда. А ще краще якось допомогти, чимось пригостити.


"Мені 24 роки, але за своє життя нічого не добилася, навіть не можу вийти заміж, — пише Вікторія з Полтавщини. — Подивіться на моє фото і визначте причину моїх негараздів. Чому я тільки худну і постійно на обличчі щось з"являється? Хоча раніше в мене було все добре. Я навчалася, зустрічалася з хлопцями і просто раділа життю. Та зараз у мене немає друзів, мені жити не хочеться. Усі відвернулися. Чому все змінилося?"

— У Віти на лівому боці щитовидки бачу цілий смерч негативу, який перекриває її здоров"я. Звідти з"являються плями на обличчі, — визначає Захарченко по фотокартці дівчини. — Але порчі чи зглазу немає. Просто дівчина страшенно невдоволена собою, заздрить іншим. Цим вона знищує сама себе. Її енергія самоспалюється. Не можна оцінювати чи осуджувати когось. Відпустіть образи і заздрощі. Віддавайте людям свою любов і доброту. Тоді вам повернеться це cторицею. Щастя на голову не падає. Треба докласти зусиль самій.

Таке відчуття, що я як білка в колесі

"Мені майже 40 літ, а я ще досі один, — пише Олег Віталійович із Житомирщини. — Живу з батьками, з якими в мене відносини на різних мовах. Мене лікували народною медициною, їздив до бабок-цілительок. Викачували яйцями всяку гидоту. Я вже навчився молитвами сам себе лікувати. Стає легше, але в мене таке відчуття, що я як білка в колесі".

Київський цілитель Наталя Федорчук, 57 років, бачить у чоловікові велику силу:

— Він дуже чистий і світлий, як джерело життя. Олег може і сам лікувати людей, у нього є такий дар. Йому необхідний хороший учитель, який розкаже, як саме це робити. Викатування яйцями, виливання на воску, гадання — це дуже низький рівень розвитку людської думки. Нехай Олег підніме долоні в небо і попросить в Отця Небесного сили. Теперішні його негаразди через те, що він народився вночі під чорним місяцем. Із нього треба зняти це покривало. Два мої сини народилися теж уночі. Я довго їх відмолювала.

Зараз ви читаєте новину «За крадіжку до людини чіпляється хвороба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі