четвер, 15 березня 2007 17:04

З померлими ми спілкуємося через сни

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Останнім часом щось не те робиться, — пише пані Надія з Хмельниччини. — Померла мама, і чогось вона стала мені щоночі снитися. I здоров"я значно погіршилось. Все болить. Ще немає 40 років, а зробилася геть хвора".

Душі померлих перебувають у тонкому вимірі й бачать та знають про нас усе. Але безпосередньо контактувати не можуть. Ми ж перебуваємо у вимірі, де є відстань і час, а вони — де є енергії. Тільки уві сні, коли людина розслабляє фізичне тіло, активізуються біоенергоінформаційна система, підсвідомість і тонкі енергії. Це дає можливість спілкуватися через сон. Як правило, померлі, особливо близькі люди, намагаються попередити перед бідою, дати пораду, звернути увагу на майбутню проблему. У вашому випадку мати попереджає про різке погіршання здоров"я. Ваше біополе та фізичне тіло переповнені негативними енергіями. Вони на клітинному рівні руйнують ваш організм. Про це тіло сповіщає вас через біль, а на енергетичному рівні попереджає мати.


У багатьох листах читачі скаржаться на стан здоров"я. "Я сильно болію, — пише Ольга Миколаївна з Черкащини. — Болять суглоби рук, ніг, дуже болить голова, особливо зранку. На мене сильно впливають люди, бо обличчя горить, а серце мало не вискочить".

Сусідка каже, що в  неї пес із котом живуть дружніше, ніж ми

А ось уривок із листа Віктора з Київської області: "Зі здорового юнака я ніби перетворився на старого діда. По два місяці підряд хворію на ангіну. Як тільки вилікую одну хворобу, починається інша. Крім хвороб, у мене став поганий настрій і розпочалися затяжні депресії".

Буває, що у членів родини однакові симптоми. "I в мене, і в чоловіка Юрія  одна хвороба проходить — починається друга, — ділиться пані Марта із Закарпаття. — Постійно присутні страх, тривога, загальна втомленість, пропав сон".

Схожі не тільки симптоми хвороб, але й те, що не допомагають жодні ліки. Або трошки полегшає, а за якийсь час стає ще гірше. Це свідчить про свідоме біоенерговтручання і руйнування біоенергоінформаційної системи. Внаслідок цього порушується природний енергообмін, в організмі збираються негативні енергії. Вони спричиняють біль та розлад інших систем, насамперед нервової. Людину все дратує, вона сіє довкола себе нездорові емоції. "Скільки себе пам"ятаю, постійно у моїй сім"ї були хвороби та непорозуміння, — пише пані Євгенія з Івано-Франківщини. — Сусідка сміється, каже, що в неї пес із котом живуть дружніше, ніж ми".

Ви відчуваєте результат дії свідомих біоенерговпливів, тобто порч. Вам треба відкорегувати біоенергоінформаційну систему. Але це не означає, що потім їх вам більше не робитимуть.

У багатьох листах запитують, як захиститися від порч. Захист — у нас самих, адже святому порчу зробити неможливо. Негативна енергія навроку зачіпляється за негативну енергію в самій людині. Киянка Людмила скаржилась на погане самопочуття та нервові зриви. При корекції біоенергоінформаційної системи з"ясувалось, що її біополе набирало енергобруд від підлоги на власному поверсі. Підлогу щодня мила сусідка, додаючи до звичайної води трохи "мертвої". Негативна енергія від підлоги чіплялася за негативну енергію матюків Людмили.

— Ви вживаєте нецензурні слова? — поцікавилась я у неї.

— Ну а хто ж у нашій країні їх не вживає? — засміялася жінка.

— Ну а хто у нашій країні без порч?

Зараз ви читаєте новину «З померлими ми спілкуємося через сни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі