четвер, 23 жовтня 2008 19:02

"З чоловіком раджу розлучитися"

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Дуже хворію, а точного діагнозу ніхто не може встановити, — пише 55-річна Надія Василівна із міста Дубно. — Чоловік помер давно, троє дітей виховувала сама. Дочка другий раз невдало вийшла заміж. Середульший син не вилазить із в"язниць. Молодший із сім"єю не знайдуть, де жити. Можливо, квартира, в якій я живу, якась нечиста?"

Екстрасенс Української академії цілительства Людмила Захарченко, 51 рік, каже, що жінка хвора, але порчі на ній немає.

— Є важкість у нижніх центрах, — Людмила Леонідівна розглядає фотокартку жінки. — Тут наче ядерна бомба закладена, — показує внизу живота. — Це все від незадоволення життям, роботою, собою. Жінка завантажила себе негативними емоціями. Вона все бачить у чорному кольорі,  звідси з"явилися хвороби. Негативна енергія заважає не лише їй, а й дітям. Хто сильніший, той отримує більше, хто слабший — на того менше йде. Надіє Василівно, відпустіть усі образи, шукайте позитив у житті. Підіть до церкви, щиро помоліться, попросіть здоров"я собі й дітям. У квартирі негативних вібрацій немає.

"Із чоловіком у шлюбі живу шість років, а дітей досі немає, — пише 27-річна Людмила з Чернігівщини. — Лікарі кажуть, що я не хвора, але завагітніти все одно не можу. Із чоловіком останнім часом сваримося. Буває, ненавидимо одне одного. Стали ніби чужі. В інтимних стосунках немає гармонії, не можу з ним займатися сексом. Чоловік дуже злиться через це".

Подружжя має різні енергії — визначає цілителька Захарченко по листу та фото.

Одна дівчина переночувала в нього купальської ночі

— Вони абсолютно не пара: у них різні енергія, тональність і вібрація. — Бачу, як вони відкочуються одне від одного, наче яйця. Людмила вийшла заміж, певно, бо одружилися всі її подруги, а вона боялася залишитися в дівках. Жінка скаржиться, що немає гармонії в інтимних стосунках. Але вона ніколи не була налаштована на свого чоловіка.

Нехай визначиться, чого вона справді хоче. А з чоловіком раджу розлучитися. Нехай відпустять одне одного. Вони можуть бути щасливі з іншими.

"Маю сина Юру, йому 41-й рік, — пише Ніна із Сумщини. — Був двічі одружений. Він хлопець хороший, добрий, користується успіхом у дівчат. Але пари собі знайти не може. Минулого літа одна дівчина переночувала в нього купальської ночі, Юра перестав дивитися на жінок узагалі".

— Хлопець дозволяв собі спати з ким завгодно. Він думав, що за це йому нічого не буде. Але не всі мають хороші наміри, лягаючи в ліжко, — застерігає Людмила Леонідівна. — Через секс найлегше проникнути в енергетичне поле людини. У Юрія вже було темне блокування нижніх центрів і до купальської ночі. Остання жінка заблокувала його повністю. Вона справді навела порчу, щоби Юрій більше не мав жінок. Тепер чоловік нехай усвідомить свою провину. Йому треба стати іншим. Усе ще можна виправити, але він має сам цього захотіти. Нехай покається у своїх гріхах і просить вибачення у тих, кого образив.

Зараз ви читаєте новину «"З чоловіком раджу розлучитися"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі