четвер, 27 лютого 2020 06:16

"Взяв за обов'язок виносити сміття"

— Жив у гуртожитках із 15 років, кілька — у студентські часи — з тіткою та її сім'єю. Тому мав уявлення, як налагодити стосунки з тещею, — говорить 30-річний Сергій Квач. Три роки тому переїхав до батьків дружини у трикімнатку в столичному Голосіївському районі. До цього винаймали квартиру. Потім забракло коштів.

— Переїзд — стрес не тільки для мене, а й для батьків. Кількість своїх речей скоротив до однієї валізи. Решту відвіз батькам у Житомир, — розповідає. — Як переїхав, купив піцу і торт. За вечерею розпитав батьків про їхній графік, розказав про свій. Сказав, що оплату комуналки, купівлю води беру на себе. Вони віднікувалися, але переконав. Узяв за обов'язок виносити сміття і пилососити раз на тиждень. Мене здивувало, що вони порізно снідають і вечеряють. Намагався до вечері згукувати дружину Аню, тестя, тещу — аби побалакати разом. Виявилося, маємо з тестем спільне зацікавлення шахами. Кілька разів на тиждень стали грати. Інколи партії тривали до третьої ночі.

Через рік фірма, де працював молодий чоловік, закрилася. Іншу роботу не міг знайти більше двох місяців.

— Ні косих поглядів на мене, ні зневаги від батьків дружини не було. З розумінням до цього поставилися, допомогли нам із грішми.

Зараз ви читаєте новину «"Взяв за обов'язок виносити сміття"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі