четвер, 15 березня 2007 17:05

Взуття символізує зміни в житті

 

"Мені часто сняться родичі, односельці. А ще — всілякі химери: то люди із собачими головами, то якісь руді кучеряві коти з портфелями, то машини з крилами. Як побачу вві сні родичів, сусідів, то змінюється погода або гості будуть. А щось химерне сниться до хвороби. Бувають сни, що розгадати важко, але відчуваю, що на добре чи на погане. От наснилось, що читаю книжку "Як стати перукарем". Гортаю сторінки, дивлюся різні малюнки: гребінці, ножиці, зачіски. А далі дивний заголовок: "Як підстригти невпійманого злодія, або Надійний спосіб заробити гроші". На тому й прокинулась. Думаю, про заробіток грошей можна було б дізнатися більше. Отже, сон — поганий, нічого доброго не віщує. Працюю я вихователькою.

Людмила Володимирівна, м. Кам"янець-Подільський Хмельницької області".

Сни не завжди віщують майбутнє. Ваші нічні образи розповідають про самостійне долання труднощів. І про те, що маєте фінансові проблеми через сімейні обставини.

"Наснилося море з брудними хвилями в ногах. Після того я захворіла, лежала у лікарні. Ніколи на морі не була, але велику воду бачила: озера, ставки під час грози. Вода — це неспокій. Або наснилось, що пішла на базар — просто на витрішки. Навіть грошей із собою не брала. А базар малий — тільки один ряд. На простеленому брезенті повно старого взуття. Жодної пари блискучого, новенького. I кольори одноманітні — чорний і сірий. А я нібито видивляюся за коричневим, бордовим.

Світлана, 31 рік, Кіровоградська обл."

Взуття зазвичай символізує дорогу, зміни в житті — любов, матеріальні втрати, зраду. Ви трохи втомилися від звичного, буденного, прагнете жити більш змістовно, красиво. Хочете наповнити життя любов"ю. Але живете в середовищі, де малий вибір, нема яскравих особистостей, щоб запалили вашу уяву. Та й вас щось стримує: сімейні узи, моральний обов"язок, нерішучість.

"Мені покійна мама наснилася. Нібито сидить у світлій побіленій кімнаті за чистеньким столом, устеленим домотканою скатертиною. Одягнена в довгу сорочку без вишивки на рукавах і на комірі, хоча ховали її в сорочці з вишивкою. Я була здивована, що вона ще тут. Мама сказала: "Я ще маю трохи побути тут, доню, відмолювати гріхи. Аж потім буде Царство Небесне". I додала: "Не заливай сльозами землю, бо то гріх. Для цього є дощі і роса".

Наталя, м. Київ".

Мабуть, ваша мати померла недавно. Зазвичай образ матері вві сні попереджає про небезпеку чи дає якусь настанову. Видно, ви дуже тужите за матір"ю, але час лікує. Зберігайте бадьорий дух, більше оптимізму.

Зараз ви читаєте новину «Взуття символізує зміни в житті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі