пʼятниця, 04 квітня 2008 16:47

Вупі Ґолдберґ учить онуків лаятися

  Вупі ґолдберґ радили схуднути й зробити кілька пластичних операцій. ”Голлівуд і так схожий на інкубатор: у всіх ідеальні обличчя і рівні зуби”, — відмовилася вона
Вупі ґолдберґ радили схуднути й зробити кілька пластичних операцій. ”Голлівуд і так схожий на інкубатор: у всіх ідеальні обличчя і рівні зуби”, — відмовилася вона

52-річна голлівудська акторка Вупі Ґолдберґ залишає кіно. Вона хоче працювати на телебаченні. Із 2007 року Вупі веде жіноче ток-шоу "Погляд".

— Мені більше не пропонують цікавих ролей, — зітхає вона. — Голлівуду потрібні молоді та гламурні актриси.

Акторка знялася більш ніж у сотні фільмів. Її справжнє ім"я — Керін Джонсон. Прізвисько "Вупі" отримала через дитячу звичку імітувати звук "пукальної подушки" — "фу-у-уп". А Ґолдберґ — дівоче прізвище матері Емми. Жінка виховувала доньку сама. Батько покинув сім"ю, коли майбутній зірці було п"ять років. Потому вони не бачилися.

У дитинстві в дівчинки виявили дислексію — порушення здібностей до читання.

— У школі з мене насміхалися. Мені подобалось цілими днями безцільно блукати вулицями, — каже Вупі.

Дівчина втекла з дому до компанії хіпі. Там підсіла на марихуану, а згодом — на героїн. Якось Керін зомліла на вулиці. Її побачив лікар-нарколог Елвін Мартін. Нагодував хот-догами й узявся лікувати. Вони побралися, у подружжя народилася донька Александра.

— Нам постійно бракувало грошей, — розповідає Вупі. Вона підробляла на будівництві, нічним сторожем у парку. Якось найнялася гримувати покійників у моргу.

— Я розігрувала перед тілами спектаклі, — ділиться акторка. — Аби розважитися, розмальовувала тіла під голлівудських зірок. На Різдво зробила з одного покійника Санта Клауса. Родичі це помітили, і мене вигнали.

Керін оббивала пороги акторських агентств. Знайшла роботу в театрі містечка Сан-Дієго. Елвін відмовився переїжджати, й пара розлучилася.

— Ми були різні, — пояснює Вупі. — Елвін нервувався, коли я лаялась, а я робила це йому на зло.

Найбільше його нервували білі шкарпетки Вупі

1985-го фільм "Ліловий колір" приніс їй "Золотий глобус". На церемонію Ґолдберґ вбралася у широчезну в"язану кофту та жовті колготи. Критики порадили їй схуднути і зробити кілька пластичних операцій.

— Голлівуд і так схожий на інкубатор: у всіх ідеальні обличчя і рівні зуби, — заявила актриса. — А я — єдина і неповторна.

1988-го вона познайомилась із фотографом Девідом Кассеном. Хильнувши зайвого, Ґолдберґ причепилася до чоловіка на вечірці. Він мусив відвезти акторку додому. За кілька місяців вони побралися.

— Я боровся зі звичкою Вупі ображати людей, — зазначає Кассен. Якось його попросили відійти від дружини для зйомки. Девід улаштував скандал. Акторка вихлюпнула на нього шампанське. Наступного дня подала на розлучення.

1993-го Ґолдберґ стала найдорожчою актрисою Голлівуда з гонораром $9 млн. Тоді ж одружилася з бізнесменом Майклом Трахтенберґом. За рік вони розлучилися.

— Майкл червонів, коли дружина з"являлася на людях у яскравих светрах із розтягнутими рукавами. Найбільше його нервували улюблені білі шкарпетки Вупі. Вона могла одягти їх і під спортивний костюм, і під вечірню сукню, — розказують знайомі чоловіка.

Актриса пообіцяла більше ніколи не виходити заміж. Вона мала нетривалі романи з акторами Тімоті Далтоном, Френком Ланґеллою та Жераром Депардьє. Телеведучий Тед Денсон пофарбував собі обличчя в чорний колір, щоб довести любов до Вупі. А вона заявила, що це дурний вчинок. У відповідь той на її вечірці для темношкірих почав розповідати расистські анекдоти. Ґолдберґ накинулася на Денсона з кулаками.

Нині артистка живе в Каліфорнії з донькою Александрою та трьома онуками.

— Вона погано впливає на дітей, — скаржиться Александра. — Після спілкування з бабусею вони волають непристойні пісеньки та вимагають гамбургерів і пива.

— Усе на світі — фігня, окрім більярду, — запевняє Вупі. Час од часу вона озвучує мультфільми та знімається в рекламах.

— Я цілком щаслива жінка, — додає акторка.

Зараз ви читаєте новину «Вупі Ґолдберґ учить онуків лаятися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі