четвер, 28 серпня 2008 19:12

Володимир Кличко зустрічається з Кароліною Курковою

Український боксер 32-річний Володимир Кличко має роман із чеською моделлю Кароліною Курковою, 24 роки. Вони знялися у фотосесії для нью-йоркського журналу Vanity Fair.

— Нам було весело разом, — розповідає Кличко в інтерв"ю німецькій газеті Bild. — Ми з Кароліною — хороші друзі. Далі буде видно, як розвиватимуться наші стосунки. Поки що не хочу казати щось більше.

Боксер і модель познайомилися у Нью-Йорку на хокейному матчі в "Медісон Сквер Ґарден", клубній арені команди "Рейнджерс". Кажуть, Володимир запросив Кароліну до Мюнхена на відкриття пивного фестивалю "Октоберфест" 20 вересня. До цього заходу начебто замовив для Куркової традиційне баварське вбрання.

— Кароліна відкрита й енергійна, — розказує Кличко. — Має чудове почуття гумору. Я це ціную.

Куркова належить до десятки найбільш високооплачуваних моделей у світі. Торік вона заробила $3,5 млн. За показ отримує в середньому $60 тис. Кароліна має 85 см у бюсті, 59 см — у талії та 87 см — у стегнах. Вона запевняє, що не п"є, не курить і не сидить на дієтах. Колись дівчині приписували роман із голлівудським актором Бредом Піттом. Манекенниця спростовувала ці чутки.

— Чоловіки бояться мене, бо я надто висока й балакуча, — якось сказала модель. — Я чекаю на чоловіка, який зробив би для мене щось божевільне. Приміром, стрибнув би з мосту. Звичайного романтичного вечора мені вже не вистачає.

На початку липня Кличко в інтерв"ю натякав, що готовий одружитися. Подейкують, що боксер мав дружину. У 20 років він начебто побрався з киянкою Олександрою, яка народила дитину від іншого чоловіка. За півтора року пара розлучилася. Потім Володимир півроку зустрічався із Мариною Ернандес із німецького Гамбурга. Після розриву вона намагалася накласти на себе руки — викинулася з вікна 14 поверху. Однак вижила. Молодший Кличко говорити про неї відмовляється. Боксерові також закидали романи з голлівудськими актрисами Джулією Робертс та Люсі Ліу, з німецькою телеведучою Івон Катерфельд і з українською моделлю Діаною Ковальчук. Чоловіка називають одним із головних холостяків країни.

— Не уявляю, якою має бути дружина, — зауважує Кличко. — Мені все одно, чи матиме вона ідеальні параметри. Нареченою назву тільки добру дівчину, яка має шарм. Хоча батьки постійно нагадують, що мені час одружуватися. Відповідаю на це: холостякам живеться простіше.

Старший брат Володимира боксер Віталій Кличко одружився 1996-го. Із жінкою, колишньою моделлю Наталією Єгоровою, виховують трьох дітей: 8-річного Єгора, Єлизавету-Вікторію, 5 років, та 2-річного Максима.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко зустрічається з Кароліною Курковою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі