четвер, 30 грудня 2010 00:45

Влітку Самсон із Катериною відгуляють весілля в Нігерії

— Із Катею познайомився на дискотеці в клубі "Метро". Сподобалося, як вона танцює. Коли почав знайомитися, вона відмовилася дати свій номер телефону. Я засмутився. Через кілька днів побачив її в супермаркеті "Арсен". Почали зустрічатися, — розповідає 27-річний півзахисник львівського футбольного клубу "Карпати" Самсон Ґодвін із міста Варрі нігерійського штату Дельта.

Зі львівським перукарем Катериною Казмирчук, 23 роки, зустрічався півтора року, рік жили в цивільному шлюбі. 16 грудня одружилися в палаці Потоцьких.

— Ми з Катею на перший погляд дуже різні, але водночас дуже одинакові, — каже Самсон.

На зустріч приїжджає джипом "лексус". Одягнутий у шкіряну куртку та блакитні джинси. На шиї темно-синій шарф:

— Дуже злякався, коли вперше побачив сніг. У Львові живу дев'ять років, та ніяк не можу звикнути до зими. Катя також не переносить холоду. У мене на батьківщині, коли дівчина курить, це дуже страшно. А тут часто можна побачити дівчину з сигаретою, і то нормально. Слава Богу, моя дружина не курить. Бо мені би довго довелося до цього звикати. Катя дуже смачно готує. Найбільше люблю солянку та плов. Навчилася готувати наш нігерійський соус. Не може готувати, як моя мама, бо в Україні нема багато таких продуктів, як у нас удома.

Влітку Самсон із Катериною планують відгуляти весілля в Нігерії. Зійдуться найближчі родичі. Жінка знову одягне білу сукню.

— У нас різниця у вірі: я — римо-католик, Катя — православна. Ми двічі на рік святкуємо Різдво: 25 грудня та 7 січня. Новий рік настає однаково — гуляємо з ночі до ранку. На весілля надарували багато грошей. Нам вони потрібні, бо не маємо власної квартири. Винаймаємо житло на проспекті Чорновола в центрі міста. Хочемо дітей. У нас заведено народжувати багато. У мене — один брат та п'ятеро сестер. У Каті — тільки старша сестра.

Цифри

3 тис. гривень витратив на весілля із 33-річною Катериною Тупіковою громадський діяч 38-річний Микола Коханівський на Покрову. Торік у ніч на 30 червня Коханівський відбив ніс, ліве вухо та руку столичному пам'ятнику Леніну.

$6 тис. коштувала весільна сукня учасниці групи "Алібі" 26-річної Аліни Завальської.

$5 млн витратила на шлюбну церемонію донька американського екс-президента Білла Клінтона — 30-річна Челсі. Вона вийшла заміж за банкіра Марка Мезвінські. Серед 500 запрошених був американський президент Барак Обама.

$1 млн отримав секретар Київради Олесь Довгий, 30 років, що одружився з Катериною Ілляшенко, донькою депутата-"регіоналки" Ірини Горіної. Гроші вручив столичний мер Леонід Черновецький. Він пообіцяв виплатити мільйон тому, хто знайде Довгому наречену.

Зараз ви читаєте новину «Влітку Самсон із Катериною відгуляють весілля в Нігерії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі