понеділок, 20 жовтня 2008 16:19

Власта Шовковська вийшла заміж за російського бізнесмена

7 жовтня на грецькому острові Сантаріні 34-річна Власта Шовковська вийшла заміж за московського бізнесмена Бориса Фірсова, 41 рік.

— Побратися на острові запропонував Борис. Це найромантичніше місце на землі, там одружуються багато пар, — розповідає Власта. Кілька днів тому вона повернулася з поїздки. — На весілля і медовий місяць мали тиждень. Гуляли в Афінах, на Міконосі. На Сантаріні нас розписав мер острова, у них так заведено. Розписують на заході сонця, бо тоді дуже гарно. На щастя нам подарували біле каміння, загорнуте у фатин. Потім удвох пішли до ресторану. Пили шампанське, грецьке сухе вино, їли багато риби. Думали, що за тиждень будемо світитися від фосфору.

Заміж Шовковська виходила у чорно-білій сукні зі шлейфом. Тримала букет білих троянд.

— Із покупкою сукні тягнула до останнього, — поправляє хвилясте волосся. — За тиждень до подорожі сходила до кількох дизайнерів. Нічого не сподобалося. Потім вибрала дві сукні. Вартість кожної від 6 тисяч доларів, але вони тих грошей не коштували. За дві години до відльоту у Грецію з Борисом заїхали у московський магазин "Крокус сіті мол". Купили дві сукні: "Каваллі" та "Даян Фюрстенберґ". Одягла "Даяну", бо вона зі шлейфом, святковіша. А "Каваллі" одягну на вечірку, яку влаштуємо у Києві. Запросимо 50 гостей, буде весело.

На пальці у Власти Шовковської дві золоті обручки "Тіффані". Із діамантом Борис Фірсов подарував, коли освідчувався. Другу одягнув, коли розписувалися. Власта купила Фірсову обручку вiд "Тіффані" з платини.

Із Фірсовим познайомилася 8 серпня 2007-го на діловій вечірці у київському ресторані. Власта  працює директором із зовнішніх зв"язків Благодійного фонду "Розвиток України", налагоджувала контакти з російськими колегами. Фірсов — управляючий директор групи компаній "Михайлов і партнери. Управління стратегічними комунікаціями".

— Нас познайомила моя колега Наталя Ємченко. Після вечірки пішли з Борисом гуляти містом. Він іще тоді вирішив, що стану його дружиною. Новий рік зустрічали разом, Борис попросив у мами моєї руки. Вона була щаслива, вперше не сказала жодного слова проти. Відтоді з Борисом почали жити разом, я називала його чоловіком. По кілька разів на тиждень він приїжджав у Київ. Я їздила до нього в Москву.

У Фірсова це другий шлюб. Від першого має 11-річного сина Івана. У Шовковської від шлюбу з воротарем київського "Динамо" Олександром є 13-річний син Владислав.

— Ми переживали, чи погодяться діти прийняти наші стосунки. Тепер Борис Владові як старший друг. Синові подобається, коли йому приділяють увагу. Хлопці люблять грати у більярд чи боулінг. У кіно не ходимо, бо тепер усі фільми транслюють українською, а Борис не дуже її розуміє. Хлопці бережуть мене, готують сніданки. Борис навчив нас пекти млинці. Його сина Івана я називаю Іваном Борисовичем, інколи — Ванюшою чи Зайцем. Він мене — Властушею.

Каже, з Борисом хочуть мати спільних дітей.

— Активно над цим працюємо. Я хочу ще двох дівчаток. Було б добре, якби народилися двійнята. Моя бабуся по маминій лінії Віра Петрівна мала двійню.

Прошу розповісти про статки Бориса.

— Він самодостатня людина. Ми можемо дозволити собі все. Мрію добудувати будинок у Безрадичах (село в Обухівському районі, де розташована дача президента Віктора Ющенка.— "ГПУ"). Три роки тому купила там 30 соток, звели три поверхи. Машина у мене є — Борис подарував джип "Мітцубісі Паджеро". До того їздила на БМВ. Виплачувала кредит три роки.

Буду через дефіс Фірсова-Шовковська

— Прізвище чоловіка візьмете?

— Буду через дефіс Фірсова-Шовковська, вже вирішила! Але Шовковську залишу, бо так записаний мій син. Моє дівоче — Татаріна. Після розлучення із Сашею залишилася на його прізвищі, воно мені подобається.

На мобільному Шовковська показує фотокартку сина.

— Копія батько, — хвалиться. — Але Влад симпатичніший і, мабуть, мудріший за нас обох. Йому лише 13, а зріст уже 180 сантиметрів. Він займався футболом. Гіршим, ніж батько, бути не міг, а кращим у нього не вистачило таланту. Саша завжди був проти, щоб син пішов по його стопах. Тепер Влад плаває та удосконалює англійську.

У шлюбі з Олександром Шовковським прожила сім років.

— Саша й Оля (колишня модель Ольга Альнова, дружина Олександра Шовковського. — "ГПУ") привітали нас із весіллям, побажали щастя і благополуччя. Запросимо їх на свою вечірку.

Зараз ви читаєте новину «Власта Шовковська вийшла заміж за російського бізнесмена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі