четвер, 10 квітня 2008 17:45

Влада Литовченко має 30 сумок і 105 пар взуття

Автор: Фото: Євген КОЛЕСНИК
  Власниця модельного агентстава ”Карін” Влада Литовченко у себе вдома біля гардеробу. У неї є 35 пар зимових джинсів. Відгорнуті джинси, розшиті бісером і блискітками, — від Роберто Каваллі
Власниця модельного агентстава ”Карін” Влада Литовченко у себе вдома біля гардеробу. У неї є 35 пар зимових джинсів. Відгорнуті джинси, розшиті бісером і блискітками, — від Роберто Каваллі

Власниця модельного агентства "Карін" Влада Литовченко, 37 років, має 30 сумок та 105 пар взуття. Один із її улюблених жакетів — від "Ескада" — є також у прем"єр-міністра Юлії Тимошенко. Юлія Володимирівна надягла його раз — із сірою сукнею. Влада — двічі, з чорними штанами та спідницею.

На наше прохання вона показує його, проте фотографуватися в ньому відмовляється. Каже, не хоче, щоб їх порівнювали. Комірець і поли розшиті квітами з намистинок.

— Цей жакет — ручної роботи із тканини букле, — гладить світлий рукав, по якому витягнуті чорні нитки.

Литовченко з двома доньками мешкають у дворівневій квартирі площею 150 кв. м у центрі Києва, на вул. Шовковичній. Одну стіну вітальні займає шафа-купе. Угорі висять короткі куртки, під ними — сорочки і блузи. Усе в прозорих целофанових чохлах.

Лише зимових джинсів — 35 пар. З-поміж них вирізняються штани від Роберто Каваллі, розшиті бісером і блискітками.

— Уже не ношу їх, бо яскраві й привертають увагу, — каже господиня.

Вона пригощає зеленим чаєм "Принцеса Ява". Сама п"є каву. Ходить рівно, гучно цокотить по паркету лакованими чобітками від "Ескада". Кілька пар літніх туфель та босоніжок цієї торгової марки виставлені в ряд у шафі.

— На вручення премії "Людина року" одягла довгу сукню і босоніжки від Каваллі, — розповідає. — Вони були на високих каблуках... ні, на підборах, — добирає українські слова. — Із тоненькою застібкою. Перед виходом застібка тріснула, волочилася за мною по сцені. У такі моменти головне — не панікувати, — заломлює довгі пальці.

Розповідає, що купила сукню зі сріблястого шовку від Роберто Каваллі. Таких у світі лише дві — іншу носить колумбійська співачка Шакіра. Плаття розшите пластиковими намистинками, паєтками та великим камінням "Сваровські".

— Вагалася, чи купувати, бо дуже глибоке декольте, — розказує Литовченко. — В Україні не прийнято носити відкриті речі.

Кілька років Влада Литовченко є обличчям марок одягу українського дизайнера Євгена Фененка та чеха Османі Лафіта. Каже, що вони інколи дають їй безплатно одяг на урочисті події, потім вона його повертає. Із восьмого класу Литовченко важить однаково — 53–55 кг. Після других пологів набрала 30 кг, але швидко схудла.

Господиня сидить на коричневому шкіряному дивані. Зрідка закидає ногу на ногу. Збоку диван пошкрябаний.

— Це наш кіт Філя таке зробив, — шукає кота в туалеті. — Він кольору блакитної норки, британська порода. Важить 9 кілограмів. Чомусь боїться людей, не йде на руки. Найбільше не любить чоловіків.

Литовченко навчається на першому курсі дипломатичної академії при Міністерстві закордонних справ. Кажуть, вона зустрічається з американським бізнесменом. На Новий рік він подарував їй намисто і перстень із діамантами.

Зараз ви читаєте новину «Влада Литовченко має 30 сумок і 105 пар взуття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі