четвер, 03 травня 2007 18:02

Вітер сниться до любові

 

"Людина я не молода, щойно вийшов на пенсію. Ніколи не хворів, а взимку трохи притиснуло. Лікарі виписали сильнодіючі препарати. Почав приймати, та мені погіршало. Довелося викликати "швидку". Лікарі дали укол, дільничний призначив нові пігулки. Від них мене обсипало, піднялася температура. Уночі вдалося зо дві години поспати, й побачив пророчий сон. Наснився давній знайомий, колишній наставник по роботі, нині покійний. Він володів даром говорити правду і був оптимістом. Уві сні Болеслав Яремович подивився з-під брів і запитав: "Ти віриш цим сучасним ескулапам? Вони ж виписують не ліки, а отруту. Відмовся назавжди! І цигарку покинь. Твої хвороби від поганих харчів".

Я схопився з ліжка, і не міг заспокоїтись аж до ранку. Кинувся до цигарок, але враз перехотілося. Вирішив зробити кілька рішучих кроків. Відмовився від сильногазованих напоїв, каву поміняв на чай із цілющих трав. Кілька днів сидів лише на яблуках і соках. Мої болі вщухли, висипи зникли. До лікарів більше не йшов. Ось уже три місяці, як почуваюся новою людиною. Навіть зір поліпшився, почав без окулярів газети читати. Усім раджу пити виноградний сік, їсти багато яблук, овочів (капусти, цибулі, моркви) і червоної риби.

Дмитро Миколайович, культпрацівник, 62 роки, м. Київ".

Померлі застерігають від небезпек. Такі сни-поради, на жаль, відвідують не всіх. Та й не всі до них прислухаються.

Померлі застерігають від небезпек

"Снилося, що їхали з подружкою на коні: вона тримається за гриву, а я за її стан. Раптом кінь почав брикати, заляскала нагайка. Хтось його схарапудив. Ми обидві впали, а кінь помчав. Чи правда, що ми полюбимо одного хлопця, але він нікому не дістанеться?

Марина, 17 років, м. Пирятин Полтавської обл.".

Може й таке бути. Проаналізуйте свої стосунки з подружкою,  чи не занадто ви залежні від неї.


"Кажуть, коли сниться дівчині вітер, то це — хлопець, любов. А я тікала від вітру, ховалася за стовбур дерева. Вітер налетів на те дерево, воно зашуміло — аж гілля тріщало. Але раптом усе втихло. Я пішла світлою доріжкою без оглядки.

Наталя, м. Біла Церква Київської обл.".

Чи не висварив батько за пізнє повернення додому? Добре, що маєте захист. Видно, ви ще не готові любити, хоч і думаєте про це багато.

Зараз ви читаєте новину «Вітер сниться до любові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі