четвер, 22 листопада 2007 17:32

Вітер сниться до любові або клопотів

 

"Мені снилося, що була в гостях у сестри, а сестра померла ще маленькою. Вона вже доросла, одягнена так, як я. Каже мені: "Як підеш до озера, там будуть стояти риболови. Ти попроси, щоб кинули невід і впіймали тобі хоч яку-небудь рибу. Підсмажиш ту рибу сильно — так, щоб аж задиміло, тоді побачиш ангелів. Вони розкажуть, що з тобою скоро буде. Сестра раптом розреготалася й усе зникло. Тиждень не могла відійти від жахливого сну, а потім сталося таке. Поїхала продавати картоплю до Одеси разом із двома сусідками. До нас приїжджають великі машини, привозять кавуни, помідори, міняють на картоплю. Уночі нас біля Кривого Озера перепинили, завернули з траси на бічну дорогу, пограбували та побили. Я знепритомніла й побачила ангелів — молодесеньких дівчаток. Вони кажуть: "Купи лотерею". Повернулася додому, пішла на пошту й купила три лотерейні білети. По одному з них виграла велику суму грошей.

Оксана Василівна, 38 р., Вінниччина"

Щастя приходить через страждання. На підсвідомому рівні ви давно хотіли поліпшити матеріальний стан. Може, думали й про виграш у лотерею. Отож і побачили бажаний сюжет, у якому переплелися туга за сестрою та бажання отримати підтримку від ангелів-охоронців.


"Тричі мені снилося, що я сідаю в якийсь аероплан і вилітаю. Політ триває недовго, бо в небі згадую, що не знаю, куди лечу й навіщо. Починаю панікувати, хочу приземлитися, але прокидаюся. А двигун аероплана десь неподалік ще гуде. Мабуть, нервова система нікудишня стала.

Володимир, м. Миколаїв Львівської обл."

Вас може переслідувати якийсь трагічний образ. Або потрапили в смугу "невезіння", щось не складається на роботі чи в сімейному житті. Відбувається певний спад, зниження життєвої планки. Може, захворіли й шукаєте порятунок в алкоголі?


"Знову до мене приїжджали вві сні: дарували квіти, якісь пакунки клали під ноги, як під ялинку на Новий рік. І все чужі, незнайомі. Я точно знаю, що привезли аж сорок букетів. Квіти переважно рожеві, красиві. Почала перераховувати букети, й тут до мене дійшло: це ж парне число! Так несуть квіти на похорон. Тепер не можу місця знайти. Перебрала в пам"яті родичів, друзів, знайомих — наче й нема дуже старих чи хворих. Хіба хтось помре наглою смертю.

Віра Олександрівна, 41 р., м. Пирятин Полтавської обл."

Боятися не варто. Ваші квіти не пов"язані з похороном. Сон свідчить про вашу глибоку потребу в любові. Чи ви вдова, чи які інші причини, але останнім часом потребуєте більшої уваги до своєї персони, "пари".


"На мене напав на дорозі вітер. Я куталася, а він налітав і рвав одяг. Хустинка полетіла, а плащ обіруч що є сили тримала. Та зрозуміла, що вітер зовсім не холодний. Руки ослабли, й вітер ущух. Плащ залишився на мені, хустинка висіла на сучку дерева. Після того сну, зізнаюся, мала я любов. Тепер знаю: вітер сниться до любові.

Валентина, 28 р., м. Васильків Київської обл."

Традиційне значення образу вітру вві сні — любов. Але є й інше — клопоти.

Зараз ви читаєте новину «Вітер сниться до любові або клопотів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі