четвер, 02 жовтня 2008 21:29

Вишиванку для Моїсеєва шили три місяці

Автор: фото: life.ru
  Борис Моїсеєв у вишиванці від Оксани Караванської співав із Таїсією Повалій на концерті в палаці ”Україна”
Борис Моїсеєв у вишиванці від Оксани Караванської співав із Таїсією Повалій на концерті в палаці ”Україна”

Російський співак 54-річний Борис Моїсеєв минулого тижня виступав у столичному палаці "Україна" на концерті з нагоди 12-ї річниці телеканалу "Інтер". Із українською співачкою Таїсією Повалій, 42 роки, співав пісню "Губы твои алые".

На сцену артист вийшов у білій сорочці, розшитій червоними квітами. За лаштунками похвалився, що вишиванку подарувала українська дизайнерка 42-річна Оксана Караванська. Із нею Моїсеєв веде на "Інтері" телешоу "Модний вирок".

— Сорочка з останньої колекції Оксани, — каже Моїсєєв. — Коштує якусь парочку тисяч доларів.

— Борис недалеко від істини. Хоча справжню вартість сорочки я, звісно, не назву, — говорить "ГПУ" Оксана Караванська. — Але вишиванка не колекційна — шила її навмисне для Бориса. Кілька місяців тому розговорилися з ним на тему українського національного одягу. Борис обмовився, що хоче замовити в мене вишиванку. Я запам"ятала, а тепер зробила йому такий подарунок. Боря був просто в захваті! Сказав, що це його перша в житті вишиванка.

Караванська каже, сорочку шили майже три місяці.

— Копітка робота, — пояснює дизайнерка. — Це сучасна сорочка, а не просто українська вишиванка. Розшита не одним візерунком, а багатьма, зібраними з різних етнографічних українських регіонів. Взамін Боря нічого не дарував, але нещодавно презентував мені до дня народження красиву швейну булавку із сапфірами.

Після концерту Моїсеєв заявив, що планує переїжджати до Києва. Цікавлюся в Оксани, чи вона про це знає.

— Та він із вами кокетує! — сміється Караванська. — Квартиру в Києві він підшукує. Але переїхати сюди назовсім — навряд чи.

Зараз ви читаєте новину «Вишиванку для Моїсеєва шили три місяці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі