четвер, 24 квітня 2008 18:31

Вилікуватися від енурезу допоможе кілок на пасовиську

"Шановна редакціє "Газети по-українськи"! — звертається Клавдія Купенко з міста Полтава. — Я виписую вашу газету й завжди з повагою читаю її від першої до останньої сторінки, бо вона цікава, в ній багато порад, звернень за допомогою. У номері за 28 березня прочитала, що бабуся Тетяна з Полтавщини просить поради, як позбутися енурезу. Страждають її онуки — хлопчики віком 11 і 12 років. Лікарі не змогли допомогти. Я їй співчуваю, бо у сім"ї наших родичів була така ж проблема — правнука до 12 років страждала енурезом. Та ось одна бабуся посовітувала слідуюче.

Там, де пасуться кози, треба витягнути з землі кілочок, до якого була припнута коза. У ту ямочку треба помочитися і знову забити кілочок так, щоб його ніхто не знайшов і не витяг. Ми так зробили й забули, що є така хвороба. Козу припнули до іншого кілочка. Якби у газеті був адрес цієї жіночки, я написала б їй особисто. Пишу листа до редакції й бажаю, щоб її онуки позбулися цієї хвороби".

Зараз ви читаєте новину «Вилікуватися від енурезу допоможе кілок на пасовиську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі