вівторок, 07 грудня 2010 07:00

Вікторії Рихлюк подарували перстень і шкірянку

Автор: фото: Тамара ТИСЯЧНА
  Вінничанка Вікторія Рихлюк
Вінничанка Вікторія Рихлюк

Вінничанка 18-річна Вікторія Рихлюк перемогла у новому конкурсі краси "Міс Україна-Поділля", що відбувся у Вінниці. Її зріст — 168 см.

Після оголошення результатів скидає за лаштунками туфлі на високих підборах.

— Купила їх на кастинг, — розповідає. — Хотіла виглядати вищою. Але мені це мало допомогло, бо інші дівчата теж були на каблуках. Спочатку мене зарахували у резерв, бо всі конкурсантки були високими. Та за кілька днів уже запросили на конкурс. Дуже хотіла попасти у шістку фіналісток, але про перемогу навіть не мріяла. Виграла, мабуть, завдяки своєму життєрадісному характеру, усмішці. До сцени звикла, бо змалку співаю. Не вміла дефілювати, та за тиждень репетицій навчилася. Завдяки урокам дефіле у мене стала рівнішою осанка, кращою хода. Тепер навіть на вулиці, коли стою на світлофорі, за звичкою ставлю ноги у третю позицію — права попереду, трохи зігнута в коліні, ліва позаду.

Вікторія навчається заочно у  Вінницькому технічному коледжі та на стаціонарі в училищі культури й мистецтв ім. Леонтовича на вокалістку.

— У технічний коледж вступила після дев'ятого класу на спеціальність "обслуговування комп'ютерних та інтелектуальних систем і мереж". Батьки переконали, що сьогодні це популярна й сучасна професія. Тепер без проблем можу розібрати та зібрати комп'ютер. Але через два роки зрозуміла, що це не моє. Вступила в музучилище.

За перемогу дівчині подарували шкіряну куртку від вінницького дизайнера Марини Ярославської та золотий перстень.

У конкурсі брали участь 18 дівчат із 10 регіонів України. Шестеро — вінничанки. Наступного року планують запросити дівчат із 20 областей.

Зараз ви читаєте новину «Вікторії Рихлюк подарували перстень і шкірянку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі