четвер, 10 березня 2011 06:15

Вікторія Касьяненко знайшла батька через 25 років

Автор: фото: Надія ШТУПУН
  Вікторія Касьяненко з ВІнниці востаннє бачила свого батька в п’ять років. ВІдтоді її виховував вітчим
Вікторія Касьяненко з ВІнниці востаннє бачила свого батька в п’ять років. ВІдтоді її виховував вітчим

Вінничанка 30-річна Вікторія Касьяненко через "Газету по-українськи" знайшла батька 54-річного Петра Роженюка. Матеріал про нього опублікували два тижні тому.

— Я шукала його, обходила всі будинки в центрі Вінниці, — згадує Вікторія. — Востаннє бачила тата у п'ять років. Усе життя мене виховували мама з вітчимом.

Вікторію упізнав за фотографією її брат Роман.

— Подала своє фото у газету, — продовжує вінничанка. — Думала, може, хто з його знайомих упізнає мене. Першим подзвонив Рома. У нас один батько, але різні мами. Говорив насторожено, захотів зустрітися. Коли побачилися у кафе, хвилин 10 стояв як укопаний. Потім обійняв і сказав, що я так схожа на батька, що в нього всі сумніви відпали. Роман і не підозрював про моє існування. Зараз у нас найкраща розвага — стояти разом біля дзеркала і шукати схожі риси обличчя. Ми навіть жестикулюємо під час розмови однаково.

Після цього до Вікторії почали телефонувати інші родичі.

— Знайшовся двоюрідний брат Андрій, він приблизно мого віку. Пообіцяв познайомити мене зі своїми батьками. На вихідних хочу до них поїхати. Роман сказав, що перезнайомить мене з усіма родичами. У мене їх тепер кілька десятків.

Грає мобільний. Вікторія відповідає на дзвінок. Каже, що вільна ввечері.

— Це Рома дзвонив, він підготував батька до зустрічі зі мною. Каже, тато дуже хоче мене побачити. Розплакався, коли почув, що шукала його. У нього зараз третя дружина, він із Роминою мамою розвівся. Не знаю, як вона поставиться до мене. Мені нічого від нього не треба.

Зараз ви читаєте новину «Вікторія Касьяненко знайшла батька через 25 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі