неділя, 26 серпня 2007 17:50

Вікторія Бекхем розповість свої секрети

Автор: фото: REUTERS\Tony Gentile
  Вікторія Бекхем у Римі, на весіллі голлівудського актора Тома Круза із Кетті Холмс. 18 листопада 2006 року
Вікторія Бекхем у Римі, на весіллі голлівудського актора Тома Круза із Кетті Холмс. 18 листопада 2006 року

Екс-солістка гурту "Spice Girls" 33-річна Вікторія Бекхем пише автобіографічну книгу. Її праця "Додаткові півдюйма: волосся, підбори і все, що між ними" вийде наприкінці листопада в американському видавництві "HarperCollins".

— Я ніколи не була довгоногою красунею, — зізнається Вікторія. — Задниці в мене взагалі нема, а свої ноги я просто ненавиджу. Але я — дівчина, якій поталанило в житті.

У книзі я хочу поділитися досвідом, як бути привабливою.

В одному з інтерв"ю Бекхем зізналася, що за життя не прочитала жодної книги. Їй більше подобається слухати музику й гортати журнали. Колишня співачка заміжня за зіркою світового футболу Девідом Бекхемом. У них троє синів — Бруклін, Ромео та Круз. Преса писала, що Бекхем зраджував Вікторію, однак до розлучення не дійшло через дітей.

Одна з подруг співачки розповіла, що Бекхем тричі збільшувала груди за допомогою силіконових імплантатів. Але Вікторія це заперечує. Вона збирається надати кращої форми великому пальцю на своїй нозі. Жінкам, які мають негарні ноги, вона радить носити яскраве взуття. Цьогоріч Вікторію Бекхем визнали найгламурнішою жінкою Англії.

Рік тому подібну книгу написала російська телеведуча Ксенія Собчак. Видання називається "Стильні штучки Ксенії Собчак". На 239 сторінках авторка розповідає, як слід умиватися та кому віддавати старі сукні. Уривки з книги  публікувалися на багатьох розважальних сайтах. Критики жодної рецензії на книгу не написали.

Зараз ви читаєте новину «Вікторія Бекхем розповість свої секрети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі