четвер, 23 квітня 2009 16:41

Віктор Литвиненко зник із заробленими грошима

 

Пошукова служба "Газети по-українськи" допомагає з пошуком людей на території України. У листі до редакції подайте якнайбільше інформації про розшукуваного, надішліть фотографії. Не забудьте вказати ваші паспортні дані, повну зворотну адресу і телефон.

Якщо шукають когось із ваших знайомих — повідомте розшукуваного або редакцію. Листів із поміткою "Пошукова служба "Газети по-українськи" чекаємо на адресу: а/с 67, Київ-53, 04053.

Батьки Віталія Процика з Тернополя шукають його. Хлопець вийшов із дому і зник.

"Два місяці тому зник наш син, житель Тернополя 16-річний Процик Віталій Ігорович. Віталій вчиться в 11 класі. 9 лютого вийшов із дому і дотепер не повернувся. Його прикмети: зріст 170 см, худорлявий, волосся темне коротке, обличчя видовжене, губи тонкі. Син був одягнений у темно-синю куртку, сині джинси, чорні черевики. Із собою мав чорний рюкзак із червоними смугами.

Кому відомо щось про Віталія Процика, телефонуйте в Тернопіль: (0352) 27 12 30, 27 14 32 або 102 до будь-якого відділу внутрішніх справ".

Галина Вікторівна Трач-Буцьких шукає родичів Федотова Івана Купріяновича 1905 р. н.

"Хочу знайти родичів свого діда. Знаю, що в молодості після того як він одружився на моїй бабушці Шепиловій Феодосії Петрівні, дуже посварився зі своїм батьком. Дєдушка поїхав жити в Росію — у Петропавловськ-Камчатський, там народилася моя мама. Потім вони сім"єю переїхали жити в Сочі. Дєдушка помер 1967 року. У Вінницькій області у нього було ще два брата, але ми нічого не знаємо про його родину".

Елла Анатолівна Смирнова шукає Лагунова Андрія Анатолійовича та Лагунову (Смирнову) Марію Миколаївну з Маріуполя, Савіна Едуарда Миколайовича й Савіну (Смирнову) Людмилу Миколаївну з Вінниці.

"Хочу знайти своїх родичів по лінії батька — Смирнова Анатолія Миколайовича, який помер 1993 року. Після цього зв"язок із родичами втратила".

Людмила Олексіївна Чернишова (Бруно) шукає Олексія Олександровича Мирошниченка 1976 р. н.

"Шукаю сина наших друзів. Його батько служив із моїм чоловіком у полку. Їхня сім"я жила з нами на одній площадці. 18 квітня 1977 року загинув батько Олексія — Мирошниченко Олександр Іванович 20.08.1954 р. н. У серпні 1977-го Олексій з мамою Зоєю, 1956 р. н., переїхали до Вільнюса. Потім Зоя вийшла заміж, її другий чоловік теж був військовим, вони переїхали до України — у Старокостянтинів Прикарпатського військового округу. Це у Хмельницькій області. Дуже хочу дізнатися про долю Олексія".

Валентина Миколаївна Макарчук із села Новомиколаївка Новобузького району на Миколаївщині шукає брата Віктора Миколайовича Литвиненка 1968 р. н.

"У сім"ї нас було четверо: двоє дівчаток і двоє хлопців. Батько помер 1988 року, мати — 1994-го. Вісім років тому не стало старшого брата. А з Віктором я втратила зв"язок. Після армії брат залишився в селі, зустрічався з однокласницею. Дівчина завагітніла, вони вирішили побратись — вже й наряди, обручки купили. Але наречена втекла зі своїм колишнім хлопцем у Осетію. Брат дуже побивався, навіть їздив до неї в Осетію. Перестав вірити жінкам, почав зловживати спиртним. Потім одружився і виїхав до Іжевська.

1999-го Віктор розлучився і повернувся до старшої сестри в село Долинське на Херсонщині. Їздив до Криму заробляти гроші. 2005-го в червні мав їхати з грошима до сестри, але разом із другом вернувся до Криму. Після цього Віктор зник. Останній раз брата бачили в Севастополі". 

Зараз ви читаєте новину «Віктор Литвиненко зник із заробленими грошима». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі