четвер, 17 липня 2008 18:14

Віктор Бронюк розписався на шкільному подвір"ї

Автор: фото: Юлія РИМИК
  Співак Віктор Бронюк називає свою дружину Тетяну Удінцову котиком
Співак Віктор Бронюк називає свою дружину Тетяну Удінцову котиком

Лідер гурту "ТіК" Віктор Бронюк 12 липня одружився з Тетяною Удінцовою із Івано-Франківська. Весілля відгуляли в рідному селі співака Соколова Хмільницького району на Вінниччині.

Із Тетяною Бронюк познайомився торік перед концертом в Івано-Франківську.

— Продюсер гурту був у від"їзді. Узгоджувати питання щодо концерту довелося по телефону із солістом. Що Вітя такий приємний співробітник, зрозуміла значно пізніше, — сміється Удінцова.

— Я ще коли вперше побачив Таню, відчув, що стане моєю дружиною, — підморгує Віктор.

Весільні гості мусили прийти у вишиванках. Столи накрили у спортзалі сільської школи. Стіни прикрасили рушниками та хустками, які зібрали з усього села. На подвір"ї перед школою змонтували сцену, поставили воза. На ньому — бутель із самогоном та бочка з квасом. Тамадою запросили резидента українського "Камеді Клабу" Сергія Притулу.

Бронюк викупив наречену за 612 грн, 55 єгипетських фунтів, 50 російських рублів і 0,5 кг дрібних монет.

Розписувалися на подвір"ї школи. На червоному килимі наречені обмінялися обручками. Потім гостей пригощали самогоном. Батьки Віктора нагнали 170 л.

Ведучі київських радіостанцій приїхали машиною з іграшковим оленем на капоті.

— Купили на трасі, — каже Кирило Капустін із радіо "Шансон". — У "ТіКа" є пісня "Загребельний" — привезли йому три томи Павла Загребельного. Автор підписав кожну книжку.

Продюсер гурту Олег Збаращук подарував картину із двома котами.

— Таня і Вітя називають одне одного котиками, — зауважує Олег.

Сергій Притула подарував двох сувенірних папуасів.

— Кілька років тому зарікся вести весілля, — говорить. — Але коли наречений змалював, що і як має бути — погодився. Вітя і Таня так захоплюються роботою, що забувають про відпочинок. А папуаси хай нагадують: інколи треба вириватися у дрімучі ліси.

Наcтупного дня пара вінчалася у сільській церкві. Після весілля Бронюк збирається на гастролі Україною. Повезти дружину в медовий місяць планує восени.

— Я простий шофер, але зразу знав, що мої діти великими людьми стануть, — хвалиться Володимир Бронюк, батько Віктора. — Донька співає у військовому ансамблі "Крила України", а син, бачте, що витворяє!

Зараз ви читаєте новину «Віктор Бронюк розписався на шкільному подвір"ї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі