Ексклюзиви
четвер, 11 грудня 2008 16:36

Вийшла заміж, але щастя немає

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Прошу допомогти вилікувати батька, — пише Юлія з Волинської обл. — Років сім тому він почав сильно пити. У нього апатія до життя. Каже: тільки б на той світ. Батьки його померли. Наша мама в іншому місті на заробітках. Тато в усьому звинувачує її. Щодня напивається і спить, хоча роботи в хаті дуже багато. Батькові 50 років, а виглядає як старий дід — ні зубів, ні волосся".

— У чоловіка сильне ураження нирок і печінки, — каже Людмила Захарченко, 51 рік, біоенергетик Української академії цілительства. — Якщо він питиме далі, у нього можуть відмовити ноги. Людина притягує до себе енергію смерті. Колись була жінка у його житті, яку він незаслужено образив, не відповів їй взаємністю. Вона прокляла його й не задумалася, чим це може закінчитися. Негативна енергія повністю закриває ліву частину чоловікові. Йому ніхто не допоможе, крім нього самого. Нехай не думає про смерть, бо вона йому поки що не дана Богом.


"У мене сталася проблема із дочкою, їй 21 рік, — пише Петро Едуардович із Хмельниччини. — Лариса працювала в підприємця барменом. Хазяйка поначалу її дуже розхвалювала людям із села, а потім стала ругати. Дочка приїхала додому у сльозах. Я сказав, щоби шукала другу роботу. Тепер вона сидить удома, ніде не хоче йти. Коли скажеш їй щось навіть хороше — вона зразу в сльози".

— Керівничка дуже позаздрила доньці Петра Едуардовича, — каже Людмила Захарченко. — Вона свідомо спочатку хвалила її, а потім ображала. Такі прийоми використовують, аби легко управляти людиною. Жінка захотіла скористатися енергією Лариси, її щастям і здоров"ям, тому пробила їй жіночу силу її родового центру. У дівчини стався шок і стрес. Але хай вона нікого не боїться, сміливо виходить у світ.

Скорпіони не несуть щастя

"Хочу розповісти вам про свою нещасливу долю, — пише Галина з Вінниччини. — Із першого року свого життя хворію. У 7-річному віці пережила операцію. Рано померла моя матуся. Батько був деспотом у сім"ї. Коли вийшла заміж, узяла чоловікове прізвище. Чоловік попався мені п"яниця. У чотири місяці поховала синочка. Із чоловіком промучилася вісім років, потім він помер від цирозу печінки. Я знову вийшла заміж, але щастя немає. За що не візьмуся — глуха стіна".

Київський цілитель Наталія Федорчук, 57 років, по даті народження визначає, що за знаком зодіаку жінка — Скорпіон.

— Такі люди знищують самі себе і близьких, — каже Наталя Миколаївна. — Скорпіони не несуть щастя. У мене чоловік був Скорпіон. Разом прожили 10 років. Але у шлюбі з ним (це було 15 років тому) я виглядала  старшою, ніж зараз. Мої пацієнти-Скорпіони витягують із мене силу, і я перетворююся на бабусю. Потім лікуюся кілька тижнів.

Зараз ви читаєте новину «Вийшла заміж, але щастя немає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути