понеділок, 16 липня 2007 16:09

Відкритий лист-звернення до прем"єр-міністра України.

Шановний Вікторе Федоровичу!

Ми, мешканці с. Зелена Долина, живемо в закритій зоні, до нас немає під"їзної дороги. Ми ще й сироти, бо село розташоване на землях Павлоградського р-ну, а територіально відноситься до м. Тернівка, до якого 12 км. Відсутність дороги — велика проблема для реалізації виробленої продукції. Під"їхати до села міліції, медичній та пожежній допомогам, поховати людину — не можна. П"ять школярів через поле ходять 3 км в школу сусіднього с. Нова Дача. Шкільний автобус їм тільки сниться.

Зі своєю бідою ми зверталися до міського голови Тернівки, в облдержадміністрацію, облраду (неодноразово), але замість допомоги одержували відписки. Для них ми тенісний м"ячик. Ніщо так не вбиває селянина, як чиновницька байдужість людей, які забули, хто вони і звідкіля вийшли. Надії на місцеву владу у нас немає.

Село наше не помре, бо має питну воду з цілющими властивостями. Буде дорога — буде село, буде на столі і до столу. Хутір — це та бджола, яка носить нектар у державний вулик, це родзинка, яку треба берегти.

Проект на 3 км дороги в дніпропетровському "Автодорі" є. Просимо Вас, допоможіть побудувати дорогу від села Зелена Долина до села Нова Дача. Нехай слова не розходяться з ділами.

За дорученням 39 односельців О.МАКСЮТА,

с.Зелена Долина Дніпропетровської обл.

Зараз ви читаєте новину «Відкритий лист-звернення до прем"єр-міністра України.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі