четвер, 03 грудня 2020 05:21

"Видавці обпилися глінтвейну. Їм стало так добре, що вирішили про це написати"

Що обговорювали користувачі соціальних мереж у листопаді

9 листопада президент Володимир Зеленський і керівник його Офіса Андрій Єрмак захворіли на коронавірус. За два тижні одночасно одужали.

"Черговий піар-хід. Пожалійте бубочку, він захворів".

Зоряна Крук, фейсбук

"Чумой бы лучше заболел".

Ігор Вербицький, фейсбук

"Щось дуже швидко одужали, тим паче, що хворіли в "не дуже легкій формі". А може, і не хворіли. Теж разом і одночасно".

Ольга Білоусова, фейсбук

"Якось дуже дивно і дуже скоро одужують всі наші можновладці, а народ хворіє місяцями й одужують не всі. Може, нас лікують не тим і не так?"

Володимир Яловенко, фейсбук

"Я попереджав, що одного разу настане зоряний час Юлі Мендель. "На жаль… Президент почувається доб­ре", — написала вона про незначну проблемку на шляху до всеосяжної влади".

Олександр Сочка, фейсбук

У конкурсі на найкращий ескіз великого Державного герба України назвали переможця. Із 112 робіт схвалення журі отримав проєкт Олексія Кохана. Документ передадуть на розгляд парламенту.

"Не подобається лев із карикатурними лапами й висолопленим язиком, ангел-захисник у шкарпетках. Вони топчуться ногами по стрічці, яка символізує прапор. Символіки так багато, що схоже на вагання Проні Прокопівни: "Чи шалю, чи мантильйю? А хай буде все". Великий Державний герб має бути лаконічним і чітким".

Інна Кадюченко, фейсбук

"Я поміняла б Архангела з козаком місцями. І не­зрозуміло — до чого там лев? Це ж не українська тварина".

Олена Дяченко, фейсбук

Із 13 листопада уряд запровадив карантин вихідного дня по всій країні. Не працювали заклади громадського харчування, торговельно-розважальні центри, магазини пром­товарів, спортивні центри, заклади культури й салони краси.

"Таке враження, що вірус активний тільки по вихідних".

Андрій Липеса, фейсбук

"А якщо в оселі прориває кран? Що робити? В аптеках продаватимуть свердла до перфоратора чи лампочки?"

Андрій Обліщук, інстаграм

"А в чому проблема? Хто за карантин вихідного дня — сидіть вдома! Захворіти встигнете, коли будете пхатися в забиту маршрутку чи тролейбус у робочі дні".

Сергій Сухомлин, фейсбук

"На вершині гори Ігор змерз. Його товаришка Ліза запропонувала зігрітися, як це іноді роблять дорослі, спробувавши глінтвейн — напій, що містить алкоголь. Як має вчинити Ігор? Змоделюйте поведінку дітей", — таке завдання опубліковане в підручнику "Я досліджую світ" для третього класу. Директор київської школи №210 Дмитро Лазма звернувся до Мін­освіти з питаннями: як вчитель має пояснити дитині, що таке глінтвейн?

"Глінтвен п'ють у різдвяний час. Чому Ліза з Ігорем поперлися в Різдво на гору? Мабуть, хотіли вкрасти ялинку. Діти, зателефонуйте в поліцію! Припинимо вирубку Карпат!"

Ірина Підгірна, фейсбук

"У третьому класі ще треба один урок виді­лити на пояснення "що таке глінтвейн". із ­дегустацією. І чим відрізняється алкогольний від безалкогольного".

Наталія Жукович, фейсбук

"Видавці обпилися глінтвейну, їм стало так доб­ре, що вирішили про це написати. Але з класом помилилися. Якби хоча б шостий був".

Валерій Бабій, фейсбук

"Мене більше насторожила фраза "Ліза запропонувала зігрітися, як це інколи роблять дорослі"… "

Олена Ткачук, фейсбук

Зараз ви читаєте новину «"Видавці обпилися глінтвейну. Їм стало так добре, що вирішили про це написати"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі