четвер, 22 січня 2009 19:01

Від Діброва пішла третя дружина

  Телеведучий Дмитро Дібров розлучився із моделлю Олександрою Шевченко через 10 місяців шлюбу
Телеведучий Дмитро Дібров розлучився із моделлю Олександрою Шевченко через 10 місяців шлюбу

Російського телеведучого 49-річного Дмитра Діброва покинула дружина. Із 24-річною моделлю Олександрою Шевченко чоловік побрався десять місяців тому. Одразу оголосив, що хоче п"ятьох дітей.

— Вона не хотіла ходити зі мною на прийоми. Хоча я завжди попереджав організаторів, що вечірки відвідую із дружиною, — розповідає Дмитро Дібров. — Саша побоювалася, що без мене вона людям не цікава. Така молода — а тут раптом шлюб із дорослим чоловіком, який багато чого в житті досяг.

Запевняє, що після розлучення забезпечуватиме екс-дружину. Олександра — далека родичка Діброва, онука його вітчима. Жила в Ростові-на-Дону. Познайомилася з майбутнім чоловіком на сайті "Однокласники" в Інтернеті. Дівчина написала Діброву, що збирається перебиратися до Москви. Назвала його "дядею Дімою". Дібров запропонував Саші пожити в нього. За два місяці побралися.

Це третій шлюб телеведучого. Уперше він одружився у 24 роки, має від цього шлюбу сина Дениса. Друга дружина Ольга народила доньку Ладу. Перший шлюб телеведучого тривав три роки, другий — шість. Після них Дібров не приховував романів із жінками, значно молодшими за нього.

Зараз ви читаєте новину «Від Діброва пішла третя дружина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі