четвер, 20 грудня 2007 17:49

Віце-королева світу на сцені загубила туфлю

Автор: фото: УНІАН
  Віце-королеву світу Марію Черкунову в київському аеропорту ”Бориспіль” зустрічає мати Лариса Артемівна
Віце-королеву світу Марію Черкунову в київському аеропорту ”Бориспіль” зустрічає мати Лариса Артемівна

На австрійському гірськолижному курорті Ішгль румунка Флоріна Курелеа здобула титул "Королева світу-2007". Представниця України, 17-річна Марія Черкунова стала віце-королевою. До Австрії дівчина поїхала замість Яни Маловської. Її не відпустили з модельного агентства: за контрактом, Яна має 5 років відпрацювати в Індії.

— Я й не сподівалася на виграш, — зізнається Марія. — Ще й туфлю загубила на сцені. Коли виходила в купальнику, на нозі розстібнувся ремінець. Туфля на 11-сантиметровому підборі відлетіла вбік. Я повернулася та взулася знову.

Марія — студентка першого курсу університету "Східний світ" у Києві. Вивчає японську, корейську, англійську мови. Її мати Лариса Артемівна — вірменка, працює в кондитерському відділі супермаркету "Сільпо". А батько Володимир Павлович працює в "Укртелекомі".

Директорка модельного агентства "Карін" Влада Литовченко, 36 років, каже, що не чула про конкурс "Королева світу".

— Це, мабуть, один із тих комерційних конкурсів, яких є приблизно 60, — припускає вона. — Про модель Марію Черкунову вперше чую. Бажаю їй успіхів.

Директор конкурсу "Королева Світу-Україна" Федір Урбан, 39 років, зауважує, що в модельному бізнесі не прийнято радіти чужим перемогам.

— Конкурс "Королева світу" проводять із 1988 року. У нього пристойна репутація, — запевняє він.

Зараз ви читаєте новину «Віце-королева світу на сцені загубила туфлю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі