середа, 20 червня 2007 15:24

Весільну сукню Робскі з"їв собака

Чоловіком 39-річної російської письменниці Оксани Робскі мав стати колишній півзахисник "Спартака" та "Інтера", а згодом тренер елістинського "Уралану" 38-річний Ігор Шалімов.

Весілля призначили на кінець травня. Весільну сукню фіолетового кольору письменниці зшила подруга, дизайнерка з Дюсельдорфа Мартіна Хартманн. Коли довгоочікувана посилка прийшла із Німеччини до Москви, Оксани не було вдома. Коробку забрала її помічниця й повісила сукню у кімнаті.

Кілька місяців тому Оксана завела маленьку середньоазійську вівчарку Джузеппе. Цей цуцик погриз її весільне плаття. Пара відклала весілля до осені й поїхала відпочивати до Хорватії.

Шалімов стане четвертим чоловіком Робскі. Першим був Андрій Антонов. Його вбили у п"яній бійці. Письменниця від нього має доньку Дарію, 19 років. Дівчина навчається в бізнес-школі в Лондоні.

Другого чоловіка Оксани, банкіра Яшу, теж убили. Від третього, німця Майкла Робскі, в жінки залишилось прізвище і дім на Рубльовці — в елітному районі Москви. Подейкують, що четверте весілля письменниця насправді відклала не через пса, а тому що не хотіла прощатися з холостяцьким життям.

Оксана Робскі відома книгою "Casual" про життя Рубльовки. Книжку "Заміж за мільйонера, або Шлюб вищого ґатунку" вона написала разом із телеведучою Ксенією Собчак.

Зараз ви читаєте новину «Весільну сукню Робскі з"їв собака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі