четвер, 29 травня 2008 19:58

Вероніка Жанві шитиме одяг для Володимира Жириновського

Французький модельєр 74-річний Пако Рабанн вихідними прилетів до Москви на показ української дизайнерки Вероніки Жанві, 26 років. 24 травня в столиці Росії відкрився Будинок моди Жанві. Він займає майже 100 м у маєтку прийомів і торжеств Петра Смирнова на Тверському бульварі.

— Я давно перейшов до розряду людей, про яких пишуть в енциклопедіях. А мода нині в руках іншого покоління. Не хочу в очах світу мати вигляд божевільного пенсіонера, — каже Рабанн. — Моя улюблена "онука" Вероніка Жанві буде одним із найбільших творців моди у світі, бо має великий талант. А от у Росії гарних модельєрів немає.

У московському Домі моди Жанві показали цьогорічну колекцію весна–літо. Дефіле відкрила екс-солістка групи "ВІА Гра", телеведуча Віра Брежнєва, 26 років. Модель була вбрана у пластиковий корсет за 2 тис. євро  та міні-спідницю із банного рушника, розшиту стрічками від Сваровські.

— Вєра дуже хвилювалася, — розповідає "ГПУ" 23-річна Наталія, піар-директор і сестра Вероніки Жанві. — Адже це був її перший у житті показ.

Мала вийти на подіум у сріблястій сукні-кольчузі й мільйонерка із московської Рубльовки Оксана Робскі, 39 років. Але вона хотіла, щоб її прізвище спеціально оголосили та змінили музику на динамічнішу. Жанві відмовилася виконати ці забаганки. Робскі образилася і не взяла участі в показі. Але на вечірку прийшла — пила в барі коктейлі.

Перші замовлення московський Дім моди Вероніки Жанві отримав від російської віце-спікерки 54-річної Любові Сліски та заступника голови Держдуми Володимира Жириновського, 62 роки.

Останній замовив за 2,5 тис. євро діловий костюм сталевого кольору та ніжно-блакитну сорочку. Гімнастка Лейсан Утяшева та співачка Катя Лель шиють у Жанві сукні для церемонії вручення премії "Муз-ТВ".

Зараз ви читаєте новину «Вероніка Жанві шитиме одяг для Володимира Жириновського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі