середа, 07 травня 2008 17:09

Верба та береза знімають напругу і роздратування

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"На здоров"я раніше не скаржився, — пише 59-річний Микола Степанович із Чернігівщини. — А років 10 тому почав турбувати псоріаз. Останні два роки висипи поширилися по всій шкірі, внутрішні органи уражені. Лікування не допомагає. Порадьте, що робити".

— У цього чоловіка хворий кишково-шлунковий тракт, турбує підшлункова залоза. Менше нездужають печінка й нирки, — визначає президент Української академії цілительства, доктор філософії Сергій Бінат. Він діагностує стан здоров"я за листом і фотографією, водячи над ними долонею. — Чоловік втрачає душевну енергію, бо не задоволений життям і собою. Частенько виказує роздратування іншим людям. Це викликає напруження в шкіряних покровах, і з"являється сухе висипання — псоріаз. Проаналізуйте власні вчинки й зізнайтеся, що й ви в чомусь не праві.

Аби зняти напругу, корисна фітотерапія. Перебування в лісі чи парку також добре вплине на самопочуття.

— Шановний Миколо Степановичу, прийдіть на природу і станьте під вербу, березу чи сосну, — радить цілитель. — Ці дерева знімають напруження розуму. Обніміть стовбур, можете спертися на нього спиною. Подумки розкажіть про себе, свої негаразди. Відчуєте, як напруга стече з вас, наче вода. Робіть так по 2–3 рази на тиждень упродовж місяця.

Лікар пояснює, що хвороби сигналізують людині про її помилки. Недуга допомагає звільнитися від хибних уявлень.

— Травма, біль голови означає помилки в сприйнятті світу. Очі та слух страждають, коли не хочете бачити або чути щось. Хвороби горла та щитовидної залози — це невимовлені образи. Ніс, горло, дихальні шляхи турбують, коли хтось заважає рухатися уперед. Душевні переживання, образи підточують серце. Сердечники — добрі, відкриті люди, проте ранимі й легко ображаються. Легені, бронхи теж пов"язані із сердечним центром. Якщо сприймаєте образи легко — турбуватимуть бронхіти. А коли тримаєте їх глибоко в душі, можливі запалення легень, туберкульоз. Один із наших пацієнтів п"ять разів поспіль, місяць за місяцем, "підхоплював" пневмонію. Ми вилікували його, допомігши позбавитися задавненої образи, — каже лікар.

П"ять разів поспіль підхоплював пневмонію

За словами біоенергетика, якщо зробив щось погане, образився, роздратувався, — створюєш хмару важкої енергії. Вона притягує негативні події.

— Накопичуючи в собі зло, людина занедужує на рак. Затримування гніву може призвести до каменів у жовчному міхурі. Недуги нирок сигналізують про проблеми з родом. Людина, яка холодно ставиться до батьків, має каміння в нирках. Шлунок хворіє через надмірне прагнення успішної кар"єри, сім"ї. Емоційний кар"єрист страждає на гастрит, агресивний — на виразку шлунку або 12-персної кишки. Підшлункова турбує тих, хто часто вихлюпує роздратування назовні. Хто ховає невдоволення за усмішкою, — частіше страждає на кишковик.

— При хворобі рук, — додає цілитель, — поміркуйте, чи тією справою ви займаєтеся. Недуги ніг сигналізують про втрату сенсу життя або хибні кроки. Біоенергетики, психологи, бабусі, які зцілюють молитвою, вам підкажуть, як відробити помилки або карму.

Зараз ви читаєте новину «Верба та береза знімають напругу і роздратування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі