вівторок, 29 травня 2007 17:58

Василь Вірастюк знявся в рекламі пива

Автор: фото: Сергій БУРКОВСЬКИЙ
  Киянин Вадим виграв три ящики пива. Він найдовше тримав пакунок із напоєм на витягнутих руках
Киянин Вадим виграв три ящики пива. Він найдовше тримав пакунок із напоєм на витягнутих руках

У заміському ресторані "Розгуляєво" показали рекламу пива "Арсенал", у якій знявся богатир Василь Вірастюк, 34 роки.

Гостей пригощають огірками, помідорами, петрушкою й бананами. Біля вікна 10 ящиків пива. Гості перепитують одне одного, чи наливатимуть.

— Обязательно всех угостим, — запевняє Антон Щоткін, який представляє цю марку напою в Україні. — Только подождем Василия.

Над столом вмикають великий екран. Показують півхвилинний ролик — Вірастюк тримає на плечах півтораметровий міст, яким проїздить "газелька". Потім витирає піт із чола й підносить до губ пляшку пива.

Щоткін каже, що кліп знімали в Київській області на під"їзді до Обухова. Для цього обухівські майстри побудували міст. Зробили 15 дублів. Потім споруду розібрали.

— Вірастюк стояв по коліна в холодній воді, бо зйомки проходили на початку травня. На ньому були низькі гумові чоботи, а ноги йому обмотали скотчем, — розповідає Антон.

Крученими сходами піднімається Василь Вірастюк. Поправляє комір червоної футболки. Каже, зніматися було нескладно, лише ноги змерзли.

— Виходьте троє чоловіків, — наказує. — Тут є мужики? — грізно зводить брови.

До нього підходять Сергій, Андрій, Вадим. Василь ставить три ящики один на один. Несе їх на витягнутих руках на середину зали.

— Беріть по ящику, піднімайте на рівень плечей і тримайте, — наказує чоловікам. А сам відходить убік, скептично дивиться на хлопців:

— Середульший, підніми ящик вище, не махлюй, — командує богатир.

Андрій та Сергій опускають ящики одночасно.

— Відпускай, ти виграв три ящики пива, — добродушно каже Вірастюк третьому, Вадимові.

— Не можу, бо розіб"ю, — кричить той.

270 кілометрів на Бориспільській трасі вжарив

Вірастюк забирає в нього ящик і ставить на підлогу. Обпирається руками об стіл, ледь не перекидає його. Відходить, запитує офіцантку, що йому їсти.

— Помідорчики, огурчики, петрушку, — каже дівчина.

— А де м"ясо, сало, риба? — цікавиться спортсмен.

Щоткін просить офіціантку принести тарілку з сьомгою. Дівчина зникає.

— Я щовечора ходжу до "Фуршету" біля свого будинку, — розповідає Вірастюк. — У кожної продавщиці є мій автограф. Вони напам"ять вивчили, що я беру. Наперед роблять для мене нарізку.

Згадує, як колись його хотіли обважити.

— Молода продавщиця замість 400 грамів сиру дала 380. Я їй сказав: "Ти чого це з Вірастюком жартуєш". Вона вже на 50 грамів більше дала.

Офіціантка приносить тарілку з рибою. Василь бере кілька шматочків, жує. Нарікає, що спекотно.

— Погано переношу жару не біля моря. На початку червня хочу  поїхати до Туреччини. Мені треба туди, де пісок, а не галька, бо по камінню боляче ходити.

— Поїдь до Анталії, — радить Щоткін. Він несе Василеві тарілку з ковбасою. — Там гарні дівчата.

— Я їду з сином Адамом, — зауважує Вірастюк.

Піднімає праву руку зі сріблястим браслетом на зап"ястку.

— Син подарував на день народження. Як і я, любить тягати на собі усілякі ланцюги та браслети. Ми з ним, коли їдемо до Івано-Франківська, заходимо в магазин "Лавка", неподалік залізничного вокзалу. Купуємо щось металеве на руку або на шию.

Каже, що син тренується з ним.

— Встаємо о 6-й ранку і йдемо на стадіон біля будинку. Уранці там немає цікавих. Бігаємо, віджимаємося від землі, підтягуємося на турніку, син стрибає на скакалці.

У Вірастюка дзвонить мобільник.

— Усе гаразд? Гроші віддали? — кричить він у слухавку.

— Товариш зламав "нісан", — пояснює. — На другий день після того, як купив. 270 кілометрів на Бориспільській трасі вжарив, — ляскає себе по лобі. — От мотор і полетів. Йому гроші повертати не хотіли. Товариш пригрозив, що приведе мене, — викочує груди колесом.

Тарілки біля Вірастюка пустіють. Він переходить на інший кінець столу. Підходить адміністратор "Розгуляєво", худий і високий. Запитує Василя:

— Як ти так накачався?

— Що значить — накачався? — підвищує голос Вірастюк.

Адміністратор злякано сторониться.

— Я що, по-твоєму, качок? Я спортсмен. А ти, видно, думав, що я взяв насоса і пш-пш, — нахиляється вперед, то піднімаючи, то опускаючи руки.

— Ні, я так не думав, — запевняє хлопець. — Я просто хотів порадитися.

— Спершу треба гарно їсти, — Вірастюк плескає адміністратора по плечу. — Принеси-но мені ще тарілку з ковбасою.

Зараз ви читаєте новину «Василь Вірастюк знявся в рекламі пива». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі