пʼятниця, 16 жовтня 2020 05:50

Валерій Бобирєв помер на очах у пацієнтки

У Києві справили дев'ятини за лікарем "швидкої" 62-річним Валерієм БОБИРЄВИМ. Помер 30 вересня під час виклику. Тоді надавав першу допомогу пацієнтці.

— Валерій Віталійович був висококваліфікований лікар, — розповідають у Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. — Добрий і чуйний до пацієнтів і колег. Завжди урівноважений, спокійний і надійний. Важко сказати, скільки сердець продовжують битися тільки тому, що в критичний момент біля них опинився грамотний і відповідальний лікар. А собі допомогти не зумів. Не встиг.

Бобирєв працював у "швидкій" із 1991 року. З дружиною Іриною виховував її сина від першого шлюбу.

— Мы более 15 лет знакомы, — розповідає подруга 62-річна Наталія Муковоз. — Наші батьки — мої і дружини Валерія — живуть в одному селі на Київщині. Влітку там завжди зустрічалися. Збиралися під великим кущем бузку в їхньому дворі. Сиділи, розмовляли, жартували та сміялися. Валерій був спокійний і доброзичливий, завжди готовий допомогти.

Він ніколи не відмовляв. Моїй матері більш як 80 років. Так Валерій старий кардіограф брав і рекомендував, до кого і куди краще звернутися. Став нашою довіреною особою зі здоров'я.

Бережно ставився до дружини. Була за ним, як за кам'яною стіною, — продовжує Муковоз. — Спільних дітей не мали. Але в Інни є Саша. Валєра завжди вважав його своїм сином. Їхня родина жила скромно. Рідко їздили кудись відпочивати. Недавно були на морі. Раділи безмежно.

Зараз ви читаєте новину «Валерій Бобирєв помер на очах у пацієнтки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі