четвер, 23 липня 2009 18:27

Валентину і Сергія Ковальчуків одружили задарма

Автор: фото: Наталя ЧУБЕНКО
  Сергій Ковальчук цілує дружину Валентину біля кафе ”Наливайко” у Києві
Сергій Ковальчук цілує дружину Валентину біля кафе ”Наливайко” у Києві

"Дважды делал мне предложение", — каже 22-річна киянка Валентина Ковальчук. — Останнього разу погодилася. Весілля призначили на 9 вересня — хотіли, щоб у свідоцтві про шлюб самі дев"ятки стояли: дев"яте число, дев"ятого місяця, дев"ятого року. А що в травні одружилися, то цим не переймаємося.

— Да, в первый раз обручальное кольцо просто не подошло, — додає чоловік Валентини, 22-річний Сергій Ковальчук. — Я ж коли обручку підбирав, розміру не знав. Валя натягла обручку на палець — завелика. Наступного дня поміняв на меншу. Ще й 100 гривень доплатив, бо за ніч золото подорожчало.

Ковальчуки зіграли весілля у грузинському ресторані "Піросмані" задарма. Таким був подарунок організаторів конкурсу "Весілля в подарунок", що проводило Творче Об"єднання Івана Городецького и Dedkoff Production Studio. Окрім обручок, костюма нареченого і горілки, на святкування молодята нічого не купували.

— Два місяці минуло, а в мене досі емоцій повно, — у кафе "Наливайко" на столичній вул. Московській Сергій п"є каву і спостерігає за гравцями на більярді. Дружина працює інспектором у податковій навпроти. Коли заходить у кафе, Сергій обережно відводить рукою її голову вбік, щоби більярдисти не зачепили києм.

— Ми знайомі сім років. Разом училися в податковому коледжі, а потім в інституті в Ірпені. П"ять років до шлюбу разом прожили, два місяці після — і різниці ніякої, — каже Валентина. — На весілля хотіли витратити до 50 тисяч доларів. За півроку з кожної зарплати купляли то рушники, то туфлі, то костюм Сергієві. Ще купили алкоголь — налякалися, що до осені ціни підскочать.

У березні на особисту сторінку Валентини на інтернет-сайті "Вконтакті" зайшов користувач  Максим Дідков. Запросив її приєднатися до спільноти "Весілля в подарунок".

— Я не знала, хто це, але запрошення прийняла, — згадує Валентина. — Із Сергієм заповнили заявку на участь у конкурсі. За тиждень мені передзвонили, сказали приїздити о восьмій вечора на відбір у нічний клуб "Соррі, бабушка". Поїхали туди з роботи. Сергій — у діловому костюмі, я — у джинсах і футболці. Там із нами змагалися 15 пар. Вісім разів переодягалися в костюми гангстерів, партизанів. Сергій до конкурсу стиляг підошву старих черевиків білою фарбою мазав на балконі. Із шафи дістав короткі вельветові штани, бабуся принесла радянські підтяжки із загашника — вони навіть із цінником паперовим були, трохи більше 2 рублів коштували.

100 гривень доплатив, бо за ніч золото подорожчало

14 травня у ресторані "Чумацький шлях" відбувся фінальний конкурс. Пари Валентини й Сергія Ковальчуків і Віталія й Наталії Журавльових набрали однакову кількість балів.

— Гостей попросили стати біля тієї пари, яку підтримують, — каже Сергій. — Біля нас натовп був більший.

За перемогу пара отримала банкет на 60 осіб, шоколадний фонтан, прокат лімузина "лінкольн", декорування зали, весільні букети, весільних музик, бармен-шоу і 4-денний відпочинок у туристичному комплексі "Маєток Сокільське" в Карпатах.

— Сукню мені безкоштовно в прокат на день дали у студії "Полєвая й Галєцкая". Спершу повезли у салон "Інесса", але там власниця сказала вибирати плаття за ціною до 4 тисяч гривень. Я хотіла дорожче за 18 тисяч, тому поїхала до Галєцкої. В неї обмежень не було.

Скільки коштувало їхнє весілля, Ковальчуки не знають.

— Навіть припускати боїмося, — знизує плечима Сергій. — А ще влаштували нам грандіозний феєрверк за 8 тисяч гривень. Я такі лише на День незалежності бачив.

Зараз ви читаєте новину «Валентину і Сергія Ковальчуків одружили задарма». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі