понеділок, 20 жовтня 2008 17:58

Вагітну Тіну Кароль фотографували шість годин

  Співачка Тіна Кароль запевняє, що досі не знає, кого народить — хлопчика чи дівчинку
Співачка Тіна Кароль запевняє, що досі не знає, кого народить — хлопчика чи дівчинку

На восьмому місяці вагітності 23-річна співачка Тіна Кароль (справжнє ім"я — Тетяна Ліберман) знялася для журналу "Віва". Про шестигодинну зйомку домовлялися три місяці.

Тіна Кароль народить у листопаді.

— Ми домовилися з лікарем не з"ясовувати стать дитини. Звичайно, пару разів я не стрималася, цікавість мене з"їдала. Але лікар домовленості не порушив, — ділиться співачка.

Каже, що під час вагітності полюбляє їсти сир:

— Сир і все, що з нього роблять: запіканки, сирники, торти. А ще волоські горіхи, яблука, томатний сік. А от від кави, соленої та гострої їжі утримуюся. Я стала більш сентиментальною. Можу розплакатися без причини.

Співачка народжуватиме в одній з українських клінік. Її чоловік і продюсер Євген Огір, 28 років, на пологах присутнім не буде. Пара вінчалася на Трійцю, 15 червня, у Свято-Успенському соборі Києво-Печерської лаври. На весілля наречена одягнула сукню із завищеною талією.

Минулого місяця Тіна Кароль співала в палаці "Україна" на святі з нагоди 12-річчя телеканала "Інтер". Нині записує новий альбом, репетирує новорічну сольну програму. У грудні співачка планує повернутися на сцену.

Зараз ви читаєте новину «Вагітну Тіну Кароль фотографували шість годин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі