четвер, 06 травня 2021 05:25

В Ольги Гейдарової залишилися троє доньок

У Кропивницькому пішла з життя тренерка з ­художньої гімнастики 46-річна Ольга ГЕЙДАРОВА. Шість років боролася з раком молочної ­залози.

— З Ольгою познайомилися на початку 1990-х, коли навчалися в університеті, — розповідає знайома 47-річна Тетяна Ткаченко-Суханова. — Потім вона була тренеркою моєї доньки. Коли дитина покинула художню гімнастику, бачилися рідко. Шість років тому дізналася, що Ольга захворіла. Почала їй допомагати. Вона лікувалася в Ізраїлі. Потрібно було багато грошей. Але рак здолати не вдалося, бо пішли метастази.

Ольга Гейдарова була майстром спорту з художньої гімнастики. За час роботи в дитячо-юнацьких спортивних школах підготувала понад 220 професійних спортсменок. Під її керівництвом багато з них стали переможницями всеукраїнських і міжнародних змагань.

— Оля була щира та відкрита людина, — додає Ткаченко-Суханова. — Її ­любили діти, цінували батьки, поважали колеги.

Поховали Ольгу Гейдарову на Лелеківському цвинтарі в Кропивницькому. Залишилися чоловік Руслан і доньки: 19-річна Катерина, Кароліна, 17 років, і 5-річна Злата.

Зараз ви читаєте новину «В Ольги Гейдарової залишилися троє доньок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі