четвер, 17 липня 2008 15:38

Юрія Марченка прооперують у квітні

Працівники Фонду Ріната Ахметова "Розвиток України" зголосилися допомогти Юрію Марченкові, 15 років. У листі до "ГПУ" від 3 липня 2008 року мати хлопця просила надрукувати адреси благодійних фондів, які надають допомогу хворим дітям.

Марченко потребує коштів на операції з корегування патології заячої губи та вовчої пащі. Сім"я проживає в селі Лебедівка Сахновщинського району на Харківщині.

Після виходу листа-прохання працівники фонду самі звернулися до жінки й повідомили, що кошти на операцію виділять. Пластична операція також покращить слух дитини.

— Її зроблять, коли синові виповниться шістнадцять, — каже мама Вікторія Марченко. — Це буде в квітні наступного року. Бо зараз лікуємо зуби дитини, поставили брекети.

Працівники благодійного фонду вирішили подарувати хлопцеві комп"ютер, бо дізналися, що він захоплюється програмуванням. Цього року Юрій вступає до професійно-технічного училища на спеціальність "водій-тракторист".

Зараз ви читаєте новину «Юрія Марченка прооперують у квітні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі