вівторок, 22 жовтня 2019 05:30

Юрій Зайченко помер після полювання

Автор: FACEBOOK.COM.COM
  Юрій Зайченко 20 років працював кінологом. У нього залишилися сестра, дружина і син
Юрій Зайченко 20 років працював кінологом. У нього залишилися сестра, дружина і син

— У суботу він цілий день був на полюванні. А наступного раптово помер. Коли по телефону сказали про це, довго не могла повірити. Яскравий і добрий. Виглядав молодше своїх років. Його замінити неможливо, — каже кінолог 48-річна Лариса Борисенко про колегу Юрія ЗАЙЧЕНКА, 54 роки, з міста Павлоград на Дніпропетровщині. Увечері 13 жовтня вдома в нього стався інфаркт.

На похорон Юрія Зайченка прийшли близько 300 людей.

— Ніколи не бачила, щоб у нашому місті прощання було таким велелюдним, — продовжує Лариса Борисенко. — Юрій спілкувався з багатьма. Консультував їх і допомагав. На похорон приїздили з різних областей.

Він дуже любив життя. Будь-яку погану ситуацію вмів сприймати з гумором. Був надійним другом. Любив собак. У клубі 20 років вів секцію німецьких дратхаарів. Готував їх для полювання. Років шість тому привіз із Німеччини пса Уфа. Дресирували його з чотирьох місяців. Отримав купу перемог, став абсолютним чемпіоном породи.

У Юрія Зайченка залишилися сестра, дружина і син.

— Він дуже любив сина Дениса, дружину Оксану й тещу, — продовжує Лариса Борисенко. — Коли щось ставив на стіл від матері дружини, казав: "Маєте це скуштувати, бо готувала любима теща". Хворів. Але ніколи про це не говорив. Завжди бачила його усміхненим.

Син Юрія Зайченка 27-річний Денис продовжить справу батька.

— Я буду дресирувати собак, — каже. — Він був найкращим батьком і доброю людиною, яка найбільше любила свою родину.

Зараз ви читаєте новину «Юрій Зайченко помер після полювання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі