понеділок, 04 серпня 2008 18:20

Юрій Нікітін створив "Голлівуд"

Український продюсер 40-річний Юрій Нікітін створив нову групу — "Голлівуд". Гурт складається з трьох дівчат, схожих на найвідоміших голлівудських скандалісток — актрис Ніколь Річі, Ліндсі Лохан і Періс Хілтон.

— "Голлівуд" — це група-мрія, — запевняє Нікітін. — Учасниці відповідають строгим стандартам голлівудських знаменитостей: вони гламурні, яскраві та працелюбні.

"Ніколь Річі" та "Ліндсі Лохан" вибрали на кастингу. Їхні імена поки що не розголошують. Третю учасницю, схожу на Періс Хілтон, Нікітін узявся шукати на конкурсі краси "Міс Арена", що відбувся 1 серпня в розважальному центрі "Арена Денс Клаб". Із 16 учасниць титул "Королева Арени" виборола білявка Олеся Спєлова. Її й запросили до нового гурту. Незабаром дівоче тріо зніме перший кліп.

"Голлівуд" — четвертий дівочий гурт, яким опікуватиметься Юрій Нікітін. Він також продюсує групи "НеАнгели", "А.Р.М.І.Я." та "НікітА".

Зараз ви читаєте новину «Юрій Нікітін створив "Голлівуд"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі