пʼятниця, 18 жовтня 2019 05:05

Юрій Долинський виграв 250 гривень

Автор: ФОТО НАДАНЕ ЮРІЄМ ДОЛИНСЬКИМ
  Юрій Долинський із села Перейма Балтського району на Одещині обіймає онуків Миколу та Єлизавету
Юрій Долинський із села Перейма Балтського району на Одещині обіймає онуків Миколу та Єлизавету

— Газета виписана на мене, але квитанцію на розіграш призів відсилала дружина. У списках переможців я першим побачив своє прізвище. Ніколи не думав, що щось виграю, — каже 61-річний Юрій Долинський із села Перейма Балтського району на Одещині.

"Газету по-українськи" передплачує п'ять років. Брав участь у розіграші подарунків. Отримав 250 грн.

— Виписую щоразу на півріччя. Люблю читати про політику, — розповідає Юрій Григорович. — Я все життя живу в селі. Після 10 класів не зміг поїхати вчитися, бо батьки були старенькі. Працював водієм до армії. Служив в автомобільних військах у Миколаєві. Возив начальника частини. Потім робив у колгоспі шофером. А згодом призначили завфермою. Цю посаду можна прирівняти до начальника цеху. Під моїм керівництвом працювали сто людей. На фермі були дійні корови, телята на відгодівлю й молодняк. Працював там майже 10 років. Потім ще чотири — обліковцем, доки не розвалився колгосп.

Живе в шлюбі з Надією Петрівною, 59 років.

— Надя теж із цього села. Почали зустрічатися ще до армії. 21 вересня 1980 року одружилися. Купили в селі невеличку стару хату. Стали будуватися. В нову заселилися 1995-го. Надя робила продавцем. Має 28 років стажу. Виховали двох дітей. Син і донька живуть у селі. Віктор працює на фермерському господарстві водієм. Одружений. Онук Коля ходить у п'ятий клас. Донька Оля — вчитель початкових класів. У неї двоє синів і донька. Найстарший Саша вчиться в медінституті в Одесі. Менший Женя ходить в 11-й клас. А Лізі всього 3,5 року, — говорить Юрій Долинський.

Зараз ви читаєте новину «Юрій Долинський виграв 250 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі